„Casa cu Lei”, datand de la inceputul secolului al XX-lea, este situata intr-o zona arhitecturala cu o valoare deosebita din Centrul Vechi al Bucurestiului, in Piata Latina, la intrarea din Bulevardul I.C. Bratianu pe Strada Lipscani.

In anul 2009, „Casa cu Lei” a fost renovata si consolidata conform tuturor normelor de protectie antiseismica, in vigoare. Aici isi au sediul Agentia de publicitate Media Consulta International (http://www.mediaconsulta.co.uk/) si redactia publicatiei economice, Saptamana Financiara (https://www.sfin.ro/).

Incepand din luna iulie, 2019, „batranul edificiu” va primi o noua infatisare, high tech, prin transformarea ferestrelor originale in multimedia screen-uri, de ultima generatie. Imaginile care vor fi proiectate pe noua fatada multimedia vor aduce o adevarata explozie de culoare in Piata Latina, la intrarea pe Lipscani, celebra strada a negustorilor de altadata, care a devenit, in ultimii ani, punctul cel mai fierbinte al petrecerilor din Bucuresti (http://www.mediaconsulta.co.uk/media-wall)

Fatada multimedia este interactiva si ofera posibilitatea de actualizare, in timp real, a spot-urilor si mesajelor clientilor agentiilor de publicitate. Va economisi timp și bani, aducand un plus major de relevanta, din punct de vedere contextual.

Sunt multi cei care presupun ca o animatie sau un video clip aduc, in mod automat, plusul de valoare dorit. Puterea noului mediu de promovare, propus, nu consta neaparat in expunerea de mesaje video, ci mai degraba in schimbarea ritmica, alerta, a informatiilor esentiale. Exemplele pot fi multiple... Daca ratele dobanzilor bancare cresc sau scad, anunturile pot fi actualizate in timp real. Daca un brand doreste sa anunte un pret special, pentru o singura zi, acesta poate ajunge instantaneu la client sau daca este o zi fierbinte, companiile de inghetata, bere sau bauturi racoritoare pot posta anunturi care le vor mari volumele de vanzari. De asemenea, fatada multimedia va permite agentiilor de publicitate sa comunice in mod relevant avantajele produselor pe care le promoveaza, simultan sau in diferite momente ale zilei.

Beneficiile unor ecrane digitale, conectate sunt multiple. Se poate adauga interactivitate, mesageria poate fi actualizata in timp real iar mesajul poate fi reutilizat și in alte formate digitale.

in acest moment, proiectul de fatada multimedia, NEXNOVO (http://www.nexnovo.com/), inregistreaza succes dupa succes, raspandindu-se rapid in intreaga lume, ales fiind de numeroase branduri internationale, pentru valoarea adaugata pe care o poate aduce marcii prin promovarea directa a produselor.

Media Consulta International implementeaza, in Romania, primul sistem NEXNOVO și detine exclusivitate pentru vanzarea de publicitate pe acest tip de tehnologie al carei suport tehnic, de instalare si mentenanta, este asigurat de compania MGT Educational.

Iata cateva exemple relevante de implementare a acestei tehnologii in Europa:

Olanda: https://www.youtube.com/watch?v=88ckyeORjv8

Finlanda: https://www.youtube.com/watch?v=ReR90HyYHow

Germania: https://www.youtube.com/watch?v=ejFM4cLKzuA

Franta: https://www.youtube.com/watch?v=CkJEjpCBz6M

Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al producatorului: http://www.nexnovo.com/ledtoumingpingcase/index.html

Casa cu Lei” ofera sistemului NEXNOVO o pozitionare premium, in centrul Bucureștiului, expunand mesajul clientului chiar la poarta de intrare in zona Centrului Vechi, unde traficul pietonal este extrem de mare, pe tot parcursul anului.

Fatada multimedia poate rula un spot de 10 secunde, intr-o bucla de 10 minute. Aceasta inseamna un numar de 102 difuzari pe durata a 24 de ore. Astfel, intr-o luna, spotul va ajunge la un numar de peste 3.000 de difuzari. Capacitatea totala a fatadei multimedia este de peste 180.000 de spoturi, difuzate, pe luna.

in functie de strategia clientului, fatada multimedia poate fi inchiriata si exclusiv, pentru 24 de ore, existand, din punct de vedere tehnic, posibilitatea ca fiecare spot sa contina un mesaj diferit.

Fatada multimedia va deschide o noua linie de business pe care, Agentia de Publicitate Media Consulta International o va pune la dispozitia clientilor sai. in acest sens. Dl. Mihai Craiu, CEO, Media Consulta International, a declarat: “Sistemul NEXNOVO reprezinta o premiera pe piata de profil din Romania. in curand, Media Consulta International va pune acest sistem la dispozitia tuturor companiilor si agentiilor de publicitate, din Bucuresti si nu numai. Dorim ca prin acest vehicul de promovare, ultramodern, sa aducem un plus de vizibilitate atat companiilor cat si produselor pe care acestea le comercializeaza. Nu in ultimul rand, dorim sa aducem un plus de culoare Centrului Vechi al Capitalei, aflat intr-o continua schimbare si dezvoltare. Ne pasa, suntem alaturi de clientii nostri si dorim sa contribuim, activ, la frumusetea orasului.”

Va invitam, incepand cu data de 01.07.2019, la sediul Media Consulta International din Strada Lipscani, nr.79, Sector 3, Bucuresti, sa exploram impreuna toate posibilitatile pe care ni le pune la dispozitie inovatorul sistem multimedia, NEXNOVO.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta prin e-mail, la adresa office@mediaconsulta.ro .

MEDIA CONSULTA INTERNATIONAL

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri