Medicover Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private, lanseaza Medicover Express si e-Receptie, doua servicii care contribuie la imbunatatirea experientei pacientilor. Cum functioneaza cele doua produse digitale si care sunt avantajele pe care le aduc pe piata medicala din Romania?

„Ne dorim ca pacientii sa ajunga mai usor la medicul de care au nevoie, atunci cand au nevoie. Am observat nevoile si cerintele pacientilor nostri si lansam acest de serviciu in premiera in Romania pentru a raspunde nevoii din ce in ce mai acute de eficientizare a timpului”, a declarat Delia Iliasa, Director National Clinici si Director Comercial Medicover.

„Grupul Medicover investeste constant pentru a sustine inovatia in domeniul medical si a identifica solutii pentru fluidizarea parcursului pacientului in reteaua de clinici. Ne bucuram ca putem apela acum la avansul tehnologic pentru a oferi pacientilor o experienta cat mai buna si acces rapid la serviciile noastre medicale”, a adaugat Delia Iliasa.

Ce este Medicover Express?

Serviciul Medicover Express are la baza o aplicatie digitala dezvoltata de Mihai Draghici, un antreprenor entuziast si inginer de software cu peste 18 ani de experienta. Acest parteneriat reliefeaza angajamentul Medicover pentru a sprijini start-up-urile locale si antreprenorii romani,. Mihai a lansat mai multe startup-uri in tari ca SUA, India, Canada si Mexic si a participat la mai multe hackatoane si programe de finantare desfasurate in Romania. Mihai este finalist al concursului Raiffeisen Factory.

„Am ales sa colaboram cu Medicover pentru ca au recunoscut valoarea inovatiei de indata ce le-am prezentat-o si au hotarat sa fie primii care o adopta. Daca, in general, se considera ca timpul inseamna bani, in sistemul medical timpul inseamna vieti salvate. Ne propunem sa eliminam timpii de asteptare ai pacientilor prin eficientizarea procesului de preluare a datelor de identificare si a simptomelor, astfel incat, din momentul in care un pacient a pasit intr-o clinica Medicover, sa aiba confortul ca timpul lucreaza in favoarea sa. Ne bucuram ca Medicover ne-a ales sa fim parte din strategia de inovatie. Produsul lansat acum este doar un mic pas din ceea ne-am propus", a declarat Mihai Draghici, Fondator si CEO al MedicPad.

Cum functioneaza e-Receptie?

Medicover Express se adreseaza abonatilor, dar si celor care nu detin un abonament Medicover, venind in completarea altui serviciu digital, e-Receptie, lansat in luna februarie pentru a-i ajuta pe pacienti sa castige timp si sa evite aglomeratia din receptii. Medicover este primul furnizor de servicii medicale private care a introdus serviciul de e-Receptie pe piata de servicii medicale private din Romania. e-Receptie este un serviciu complet de Self-Check–In si Self-Check-Out. Urmand cativa pasi simpli, pacientii pot acum sa se autentifice, sa fie ghidati catre cabinetul medicului si chiar sa plateasca, daca este cazul, in mai putin de 30 de secunde.

Medicover Express functioneaza cu o programare prealabila, facuta prin call-center, si ofera pacientului acces in aproximativ 24 de ore la o serie de servicii medicale. Prin completarea digitala, in sala de asteptare, a unor date de baza, care tin de istoricul medical si de simptomatologia pe care o acuza, pacientul transmite automat doctorului informatii medicale, reducand timpul consultatiei la 10 minute si beneficiind de un diagnostic si un tratament mai rapid.

Medicover Express este o solutie ideala pentru pacientii care doresc consultatii rapide, pentru cei care prezinta situatii medicale usoare, cum ar fi virozele respiratorii, pentru consultatii privind afectiunile acute cu un risc minor de complicare, cum ar fi infectiile tractului urinar inferior, evaluarea periodica a bolilor cronice, ca hipertensiunea arteriala sau diabetul zaharat, prelungirea prescriptiilor pentru afectiunile cornice, interpretarea unor analize sau obtinerea unor adeverinte de sanatate.

Serviciul Medicover Express va fi lansat anul acesta si in cadrul sectiei de Pediatrie.

Interesul acordat de Medicover pentru dezvoltarea unor solutii digitale s-a materializat si prin sustinerea in calitate de sponsor a celor mai importante evenimente de profil, acceleratoare de idei si sprijinul oferit mai multor start-up-uri de tech.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri