Pe 13 iunie, JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, parte a grupului JYSK Nordic, inaugureaza cel de-al 75-lea magazin din tara, in localitatea Husi.

Magazinul JYSK Husi se afla pe strada Alexandru Ioan Cuza si are o suprafata totala de 1050 mp.

"Fiecare deschidere ne aduce mai aproape de obiectivul pe care il avem in Romania, de a ajunge la 135 de unitati in urmatorii ani. JYSK Husi va fi cel de-al doilea magazin pe care il avem in judet, unde suntem prezenti din 2017, cand am inaugurat un magazin in Vaslui. Ii aseptam pe locuitorii din Husi la evenimentul de deschidere, unde am pregatit o multime de oferte speciale”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.

Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata.

“Clientii care vor veni in magazin in saptamana deschiderii vor putea profita de ofertele speciale de deschidere, de pana la 75% reducere la produse pentru casa si gradina – mobilier scandinav, decoratiuni, saltele, perne, plapumi si tot ce au nevoie pentru casele lor”, a declarat si Alina Roman, director de magazin JYSK Husi.

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfasoara operatiuni in 50 de tari si numara un total peste 23.000 de angajati si peste 2700 de magazine.

Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara. Cinci ani mai tarziu, compania s-a extins dincolo de granitele tarii odata cu deschiderea unui magazin in Germania.

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 75 de magazine, in orase precum Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Targoviste, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Ramnicu Sarat, Onesti, Sfantu Gheorghe, Oradea, Pitesti, Medias, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Valenii de Munte, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamt, Roman, Curtea de Arges, Bistrita, Hunedoara, Bals.

Citeste si: Alex Bratu, seful JYSK: Ateneul s-a facut cu un leu. Leul sau votul tau pot schimba Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri