Ca urmare a investitiilor de peste 50 de milioane de euro din ultimii ani, AdePlast este recunoscut in intreaga Europa datorita calitatii produselor sale. Aflandu-ne intr-o zona geografica cu schimbari bruste de temperatura, AdePlast produce termosisteme eficiente pentru izolarea casei, atat pe interior cat si pe exterior.

AdePlast ofera mai multe tipuri de termosistem, structurate in functie de pret si eficienta: AdePlast TermoClasic, AdePlast ETA 004 Polistiren alb, AdePlast 004 TermoGrafit, Adeplast TermoPremium si AdePlast Premium cu Adeziv Alb.

Toate termosistemele includ materialele necesare realizarii unui sistem de izolatie exterioara: materiale pentru lipire, placi termoizolante, materiale pentru fixare, spacluire, armare, amorsare si finisare.

Cele 5 tipuri de termosistem acopera toate segmentele de piata, indiferent de bugetul disponibil sau tipul cladirii de izolat.

Sistemul clasic a fost testat accelerat in laborator pentru simularea mai multor zeci de ani de viata in conditii de expunere la intemperii. Sistemul asigura eficienta energetica excelenta, durabilitate extinsa certificata, efectul deosebit de protectie al suprafetei data de tehnologia Porus X, integrata in produsele de finisaj si o gama variata de culori la nivelul tencuielii.

De ce este importanta izolarea cladirii

Termoizolatia cu polistiren (EPS) ajuta la reducerea costurilor de intretinere ale locuintei, reusind sa pastreze caldura in interior iarna, sa asigure un mediu racoros in anotimpul cald si reduce riscul de aparitie al igrasiei sau al mucegaiului. Polistirenul este cel mai folosit material pentru izolarea locuintei nu doar datorita izolatiei termice eficiente, ci si pretului accesibil.

Polistirenul AdePlast folosit in termoizolatii este produs din materii prime in conformitate cu standardele europene, cu respectarea riguroasa a tuturor regulilor de productie si depozitare. Astfel, aplicat corect in cadrul unui termosistem, nu arde si nu propaga focul.

Tipuri de polistiren

Polistirenul expandat (EPS) este folosit la izolarea fatadelor, a spatiilor fara incarcare sau a spatiilor libere cum ar fi terasele, dar si in interiorul cladirilor. Este permeabil la vaporii de apa.

Polistirenul extrudat (XPS) este mai dens, are o rezistenta mecanica ridicata si sustine mai bine greutatea. Este recomandat pentru izolarea pardoselilor, teraselor, fundatiilor.

Un alt aspect important este pretul. Prin alegerea oricarui termosistem AdePlast, cheltuielile cu termoizolarea cladirii scad. Cel mai bun raport eficienta energetica / pret material / manopera o are Termosistemul Clasic, urmat de cel Premium. Diferenta dintre cele doua este data de o gama larga de culori si protectia suprafetei care este garantata de tehnologia Porus X.

AdePlast, cel mai important producator de Termosistem din Sud-Estul Europei

Business-ul AdePlast s-a situat pe crestere pe tot parcursul anului 2018, iar din punct de vedere al capacitatilor de productie, compania a inregistrat un upgrade major prin inaugurarea noii platforme industriale de la Isalnita.

AdePlast a inregistrat o crestere de 13%, fata de anul precedent, cu o cifra de afaceri de 474.000.000. Rezultatul reprezinta un moment cheie in evolutia companiei, avand in vedere depasirea pragului de 100 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri