Madalina Daniela Mezei a fost numita noul director general al Tarom, dupa mandatele de director intermediar detinute de Caravan Maresi si Florin Susanu. Mezei a ocupat mai multe posturi in ultimii 22 de ani de cand este angajata in cadrul companiei aeriene Tarom.

Madalina Daniela Mezei a fost reprezentant al Tarom in Belgia din aprilie 2009 pana de curand, cand a fost numita director general al companiei in Romania. Din august 2007 pana in martie 2009, Mezei a fost agent ticketing si vanzari in cadrul Tarom, iar in perioada august 2006 – iulie 2007, aceasta a fost manager de ruta pe zona America si Orient. Timp de aproape 5 ani, din 2001 pana in 2006, Mezei a fost station manager Bruxelles in compania Tarom. Mezei a fost economist si s-a ocupat de relatii publice si publicitate in cadrul Tarom din noiembrie 1997 pana la finalul lui 2001, incepandu-si astfel activitatea in compania aeriana romaneasca.

Mezei a terminat Facultatea de Management in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, a studiat la Solvay Business School din Bruxelles, Belgia, iar in 2006 a absolvit un MBA in management european, finante si contabilitate.

Consiliul de Administratie al Tarom l-a numit pe Caravan Maresi in functia de director general interimar al companiei, in locul lui Florin Susanu. Maresi, fost director financiar al Tarom, a preluat interimatul pe data de 3 iunie 2019.

Florin Susanu a fost numit director general provizoriu pe 21 martie 2019, dupa ce Werner Wolf a anuntat ca si-a incheiat mandatul de director general al companiei Tarom dupa un an si patru luni. Wolff Werner-Wilhelm a fost numit in functia de director general interimar al Tarom in 20 noiembrie 2017.

Tarom a raportat la Ministerul Finantelor, in 2017, o pierdere de 172,3 milioane de lei, de patru ori mai mare decat cea din 2016, marcand, astfel, al zecelea an consecutiv de pierderi.

Sursa foto: Noul director general al Tarom, angajat de 22 de ani in companie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri