Marin Aldea revine la conducerea Metrorex, dupa ce mandatul de director general al lui Dumitru Sodolescu a expirat pe 2 iulie, se arata intr-un comunicat emis marti de companie.

"Consiliul de Administratie al Metrorex il numeste pe domnul Marin Aldea, director interimar, pentru o perioada de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pana la maxim 6 luni, incepand cu data de 03.07.2019, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice", se arata in comunicatul emis de Metrorex.

Aldea il inlocuieste in functia de director general pe Dumitru Sodolescu, al carui mandat expira astazi, 2.07.2019.

Marin Aldea are o experienta de 28 ani in cadrul Metrorex, de 17 ani detinand functii de conducere in cadrul societatii. Acesta a mai fost director general in perioada decembrie 2015 – noiembrie 2017, selectat si numit in conformitate cu OUG109/2011, privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

Noul director general al Metrorex este absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti, avand calificare de inginer si are obtinuta diploma de economist, cu specializarea Finante Contabilitate. Totodata, detine un master cu specializare in Managementul intreprinderilor de Servicii Publice.

Citeste si:
Noi confirmari pentru metrou in Drumul Taberei
Noi confirmari pentru metrou...

Sursa foto: RADU TUTA / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Dumitru Sodolescu este noul director general interimar al Metrorex