Marin Aldea revine la conducerea Metrorex, dupa ce mandatul de director general al lui Dumitru Sodolescu a expirat pe 2 iulie, se arata intr-un comunicat emis marti de companie.

"Consiliul de Administratie al Metrorex il numeste pe domnul Marin Aldea, director interimar, pentru o perioada de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pana la maxim 6 luni, incepand cu data de 03.07.2019, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice", se arata in comunicatul emis de Metrorex.

Aldea il inlocuieste in functia de director general pe Dumitru Sodolescu, al carui mandat expira astazi, 2.07.2019.

Marin Aldea are o experienta de 28 ani in cadrul Metrorex, de 17 ani detinand functii de conducere in cadrul societatii. Acesta a mai fost director general in perioada decembrie 2015 – noiembrie 2017, selectat si numit in conformitate cu OUG109/2011, privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

Noul director general al Metrorex este absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti, avand calificare de inginer si are obtinuta diploma de economist, cu specializarea Finante Contabilitate. Totodata, detine un master cu specializare in Managementul intreprinderilor de Servicii Publice.

Sursa foto: RADU TUTA / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri