Grupul Otter Distribution, unul dintre cei mai mari jucatori din retailul local de incaltaminte, care detine reteaua de magazine multibrand Tezyo, isi consolideaza pozitia pe piata din Romania prin extinderea retelei sale de magazine si ajunge astfel la o retea nationala de 36 de magazine.

Extinderea are la baza transformarea ultimelor magazine Otter in magazine Tezyo, noile destinatii de shopping fiind aliniate total conceptului si imaginii Tezyo- Real Glam. Contrast.

„Dupa aproximativ trei ani si jumatate de la lansarea conceptului de magazin Tezyo by Otter Distribution, astazi vorbim de o retea de 36 de magazine la nivel national si 2 magazine la nivel regional in Cehia. Reteaua s-a extins cu 3 magazine Tezyo care se aliniaza, din punct de vedere al serviciilor, al gamei de produse si colectii, la standardul cu care brandul Tezyo a obisnuit deja clientii. Asadar, clientii vor gasi in ultimele magazine Tezyo articole de incaltaminte si accesorii potrivite stilului fiecaruia, branduri de renume si consultanta de specialitate din partea angajatilor.” a declarat Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter Distribution.

Fondatorul grupului va continua extinderea retelei sale de magazine, la nivel de grup, anul acesta urmand sa se mai deschida inca trei magazine noi la nivel national.

In plus fata de extinderea pe piata, Tezyo se va concentra pe continuarea dezvoltarii sistemului integrat omnichannel, offline si online, dedicat clientiilor prin intermediul magazinului online tezyo.ro, oferind consumatorilor o experienta de cumparare imbunatatita si mai facila pentru client.

Grupul Otter Distribution a avut o cifra de afaceri in 2018 usor peste 39,5 mil euro, in crestere cu 8% fata de anul anterior. La acest succces au contribuit selectia de branduri internationale precum Epica, Le Colonel, Otter, Geox, Image, Aldo, Clarks, Le Coq Sportif, Bugatti, Adidas, Nike, Kat Maconie for Epica si Pepe Jeans.

Magazinele Tezyo se adreseaza acelor nevoi vestimentare care tin cont de stilul fresh si urban al iubitorilor de pantofi, fie ca vorbim de tinute smart sau street wear. Compania Otter Distribution vinde la nivel de sezon intre 4000 si 5000 de modele de incaltaminte si accesorii, in functie de tipul sezonului (primavara – vara sau toamna – iarna).

Tezyo este un concept de magazin multibrand dezvoltat de Otter Distribution, care pfera o varietate mare de articole de incaltaminte si accesorii de la branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Stonefly, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Pepe Jeans, adidas, New Balance, Nike, Hugo Boss. Produsele oferite de magazinele Tezyo se adreseaza atat femeilor, barbatilor, cat si copiilor.

Local, acestea se gasesc in cele mai importante complexe comerciale din tara: Arad (Atrium Center), Bacau (Arena Mall), Baia Mare (Vivo!), Braila (Braila Mall), Brasov (Coresi Shopping Resort si Michael Weiss nr. 20), Bucuresti (AFI Palace Cotroceni, Baneasa Feeria, Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall, Mega Mall, Park Lake, Plaza Romania, Promenada, Sun Plaza, Unirea Shopping Center), Cluj-Napoca (Iulius Mall si VIVO!), Constanta (City Park Mall, VIVO!, Tom), Craiova (Electroputere Parc), Focsani (Focsani Mall), Galati (Shopping City), Iasi (Palas Shopping Mall), Oradea (Parcul Traian nr. 1), Pitesti (VIVO!), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Ramnicu Valcea (River Plaza), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City si Nicolae Balcescu nr.10), Suceava (Shopping City), Targu Mures (Promenada), Timisoara (Shopping City si Iulius Mall).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri