Licitatia pentru vanzarea Clubului Floreasca, care urma sa se desfasoare miercuri, a fost anulata, in lipsa vreunui ofertant, informeaza un comunicat al Regiei Autonome a Patrimoniului si Proprietatii de Stat.

RA-APPS a anuntat ca pana la expirarea termenului legal, 15 ianuarie, nu s-a inscris niciun ofertant pentru a participa la licitatie, desi fusesera cumparate nu mai putin de 11 dosare de prezentare, potrivit NewsIn. Procedura de vanzare va fi reluata, potrivit comunicatului, numai dupa o decizie a Consiliului de Administratie a RA-APPS. Regia a anuntat, saptamana trecuta, ca scoate la vanzare Clubul Floreasca si terenurile aferente cu pretul de plecare de 45 de milioane de euro fara TVA.

Clubul Floreasca, din bulevardul Mircea Eliade, are un teren aferent de 15.200 de metri patrati. Garantia de participare a fost de cinci milioane de euro, iar taxa de participare de zece mii de euro.

RA-APPS se afla in proces de reorganizare, prin eliminarea activitatii specifice firmelor de imobiliare (inchirieri de apartamente, vile sau terenuri) si reducerea activitatii Regiei la administrarea bazei de protocol. Mai mult, Regia intentioneaza sa treaca in patrimoniul institutiilor publice imobilele in care acestea isi desfasoara activitatea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri