Licitatia pentru Clubul Floreasca anulata, din lipsa de ofertanti

Licitatia pentru vanzarea Clubului Floreasca, care urma sa se desfasoare miercuri, a fost anulata, in lipsa vreunui ofertant, informeaza un comunicat al Regiei Autonome a Patrimoniului si Proprietatii de Stat.

RA-APPS a anuntat ca pana la expirarea termenului legal, 15 ianuarie, nu s-a inscris niciun ofertant pentru a participa la licitatie, desi fusesera cumparate nu mai putin de 11 dosare de prezentare, potrivit NewsIn. Procedura de vanzare va fi reluata, potrivit comunicatului, numai dupa o decizie a Consiliului de Administratie a RA-APPS. Regia a anuntat, saptamana trecuta, ca scoate la vanzare Clubul Floreasca si terenurile aferente cu pretul de plecare de 45 de milioane de euro fara TVA.

Clubul Floreasca, din bulevardul Mircea Eliade, are un teren aferent de 15.200 de metri patrati. Garantia de participare a fost de cinci milioane de euro, iar taxa de participare de zece mii de euro.

RA-APPS se afla in proces de reorganizare, prin eliminarea activitatii specifice firmelor de imobiliare (inchirieri de apartamente, vile sau terenuri) si reducerea activitatii Regiei la administrarea bazei de protocol. Mai mult, Regia intentioneaza sa treaca in patrimoniul institutiilor publice imobilele in care acestea isi desfasoara activitatea.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri