Electrica Transilvania Sud va contacta un credit de 10 mil. lei

Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) societatii Electrica Transilvania Sud Brasov a aprobat contractarea unui imprumut de 10.000.000 lei, sub forma de descoperire de cont sau imprumut pe termen scurt, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

De asemenea, AGA societatii a aprobat incheierea unui contract de consultanta cu Bursa Romana de Marfuri Terminalul Brasov, pentru intocmirea documentatiei de atribuire sau aplicarii procedurilor de atribuire de bunuri, servicii sau lucrari si a luat nota despre renuntarea Federatiilor Nationale ale Sindicatelor din Electricitate, Univers si Energia Mileniului III, la participarea ca membrii fondatori ai societatii Electrica Comunicatii SA, informeaza NewsIn.

O alta masura aprobata de AGA consta in accelerarea ritmului incasarilor zilnice, reducerea cheltuielilor, creantelor si arieratelor. Potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial "incheierea contractului de mentenanta si administrare a sistemului de gestiune comerciala OPEN SGG cu societatea comerciala Electrica Soluziona a fost amanata fiind reconamdata o noua fundamentare privind necesitatea, oportunitatea si costurile acesteia".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri