Petromservice intentioneaza sa-si schimbe denumirea si emblema societatii si va discuta asupra acestor modificari in adunarea generala extraordinara a actionarilor programata pentru 15 februarie 2007, potrivit datelor companiei publicate in Monitorul Oficial.

Tot in sedinta din 15 februarie, dar intr-o adunare generala ordinara programata pentru aceeasi zi, actionarii companiei de servicii petroliere Petromservice vor aproba strategia de dezvoltare a societatii pentru anul 2007, precum si bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul in curs.

Actionarii companiei controlate de asociatia salariatilor Petrom vor alege doi noi administratori in vederea completarii Consiliului de Administratie al societatii si vor numi noul auditor financiar in cadrul aceleiasi intruniri.

Potrivit datelor Petromservice, publicate in Monitorul Oficial, daca in data de 15.02.2007 nu se va intruni cvorumul necesar, sedintele AGA si AGEA se vor relua in data de 16.02.2007.

Petromservice a luat fiinta in martie 2002 prin externalizarea mai multor servicii din cadrul Petrom.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri