Casa de avocatura "Bostina si Asociatii" estimeaza ca in 2006 cifra sa de afaceri a depasit zece milioane de euro, dar numai 1% din veniturile realizate au provenit din contracte incheiate cu institutii de stat, potrivit unui comunicat al casei de avocatura.

"In curand, vom da publicitatii rezultatele financiare finale aferente anului 2006, insa calculele preliminare arata ca, in ceea ce priveste cifra de afaceri, am depasit pragul de zece milioane de euro. Decizia strategica de a ne configura pachete de servicii care sa raspunda cel mai bine cerintelor clientilor din sectorul privat si a nu face din stat un client privilegiat in conditiile in care era clar ca procesul de privatizare si activitatile conexe se vor incheia la un moment dat s-a dovedit a fi corecta, a declarat avocatul coordonator, Doru Bostina, citat de comunicatul firmei.

Potrivit comunicatului, Casa de avocatura "Bostina si Asociatii" va continua si in 2007 politica de extindere teritoriala, urmand sa deschida alte patru cinci birouri in tara, introducand in acelasi timp si noi servicii si practici de lucru.

In sectorul de stat, casa de avocatura a acordat anul trecut consultanta juridica Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului, Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Ministerului Mediului, precum si mai multor autoritati publice locale.

Casa de avocatura "Bostina si Asociatii" a inregistrat in 2005 o cifra de afaceri de 6,4 milioane de euro si are peste 100 de angajati si colaboratori. Firma de avocati are birouri la Bucuresti, Viena si Nicosia, precum si in alte zece mari orase din Romania, si a achizitionat in 2006 Westdin SA, o firma de consultanta juridica din Elvetia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Avocatul Doru Bostina, judecat pentru evaziune fiscala