Trotter Prim, compania care detine restaurantele City Grill, cafenelele City Cafe si localul Caru' cu Bere estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de opt milioane euro, dublu fata de 2006, a spus managerul de dezvoltare al companiei, Daniel Mischie.

"Estimam ca anul acesta Caru' cu Bere va avea o cifra de afaceri de 2,5 milioane euro, iar lanturile City Grill si City Cafe vor derula afaceri de 5,5 milioane euro", a spus managerul de dezvoltare al Trotter Prim, Daniel Mischie, potrivit NewsIn.

El a adaugat ca anul acesta, in reteaua City Grill vor intra inca doua restaurante, ambele in capitala. in prezent, reteaua City Grill are opt restaurante, iar City Cafe are trei localuri. Investitia pentru un restaurant este in medie de 300.000 de euro, iar pentru o cafenea este de 120.000 euro. Mischie a spus ca dupa aderare, investitia pentru o cafenea este mai mica cu 15-20%, deoarece disparitia taxelor vamale a ieftinit echipamentele aduse din import.

Anul trecut, Trotter Prim a inregistrat o cifra de afaceri de patru milioane euro, la care restaurantul Caru' cu Bere a contribuit cu 600.000 de euro, desi a functionat doar trei luni. Mischie a spus ca cifra de afaceri obtinuta anul trecut de localul bucurestean a depasit cu 40% prognozele initiale.

In martie 2006, operatorul City Grill a inchiriat pe zece ani cladirea Carului cu Bere de la cei trei proprietari - nepotii lui Nicolae Mircea - fondatorul actualei berarii. Compania a investit 1,2 milioane euro in restaurarea localului, investitie pe care City Grill spera sa o recupereze in trei ani.

Grupul va mai investi in acest an 300.000 euro in restaurarea fatadei Carului cu Bere, ca parte a unei lucrari care costa 600.000 euro, la care Primaria capitalei contribuie cu 300.000 euro.

Anul trecut, lanturile City Grill si City Cafe au avut impreuna o cifra de afaceri de aproape 3,5 milioane euro. Mischie a spus ca profitul a fost de aproximativ 15% din cifra de afaceri, adica undeva in jurul a 500.000 de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri