Grupul Otter Distribution, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata romaneasca de incaltaminte, a deschis primul magazin Tezyo in Buzau, ajungand astfel la o retea de 37 de magazine deschise la nivel national.

Noul magazin Tezyo a fost inaugurat pe 8 august in centrul comercial Shopping City Buzau si dispune de o suprafata totala de 120 mp, investitia ridicandu-se la aproximativ 700 euro/mp.

In prezent, brandul Tezyo detine 37 de magazine in 22 de orase din Romania si 2 magazine la nivel regional, in Cehia. Anul acesta reteaua s-a extins cu patru magazine la nivel national, aliniate perfect valorilor si conceptului de comunicare Tezyo - Real Glam. Acesta promoveaza stilul personal si alegerea pieselor care te reprezinta.

„Deschiderea unui nou magazin Tezyo in Buzau reprezinta un pas firesc in strategia de dezvoltare a companiei, iar pe langa extinderea pe piata, ne vom concentra pe continuarea dezvoltarii sistemului integrat omnichannel, offline si online, dedicat clientilor Tezyo, prin intermediul magazinului online tezyo.ro. Ne dorim sa le oferim consumatorilor nostri o experienta de cumparare imbunatatita si mai facila.” – a declarat Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter Distribution.

Tezyo este despre libertatea de exprimare, despre alegerea pieselor potrivite propriului stil, pieselor care te reprezinta. Mai mult, clientii se pot bucura de experiente inedite de shopping, avand acces la o gama variata de incaltaminte si accesorii de la o multitudine de branduri internationale precum Epica, Le Colonel, Otter, Geox, Image, Aldo, Clarks, Le Coq Sportif, Bugatti, Adidas, Nike si Pepe Jeans.

In Romania, Tezyo este parte a grupului Otter Distribution si este prezent in toate locatiile cheie din marile orase, in marile centre comerciale, ingloband 37 magazine multibrand in Romania si 2 la nivel regional, in Cehia.

Tezyo este un concept de magazin multibrand, urban si fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care doreste sa vina in intampinarea publicului preocupat de a-si pune in evidenta propriul stil cu produse si branduri de incaltaminte cu personalitate si atitudine. In fiecare dintre magazinele Tezyo se regasesc pantofii potriviti oricarui stil sau oricarei ocazii, precum si accesorii care sa completeze perfect fiecare tinuta. Tezyo este un magazin multistil, in colectiile sale veti descoperi fie pantofi eleganti, fie pantofi ideali pentru tinutele urbane, fie pantofi casual.

Tezyo ofera o varietate mare de articole de incaltaminte si accesorii; in magazinele Tezyo puteti gasi branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Pepe Jeans, Adidas, New Balance, Nike, Hugo Boss. Produsele oferite de magazinele TEZYO se adreseaza atat femeilor, barbatilor, cat si copiilor.

Local, acestea se gasesc in cele mai importante complexe comerciale din tara: Arad (Atrium Center), Bacau (Arena Mall), Baia Mare (Vivo!), Braila (Braila Mall), Brasov (Coresi Shopping Resort si Michael Weiss nr. 20), Bucuresti (AFI Palace Cotroceni, Baneasa Feeria, Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall, Mega Mall, Park Lake, Plaza Romania, Promenada, Sun Plaza, Unirea Shopping Center), Cluj-Napoca (Iulius Mall si VIVO!), Constanta (City Park Mall, VIVO!, Tom), Craiova (Electroputere Parc), Focsani (Focsani Mall), Galati (Shopping City), Iasi (Palas Shopping Mall), Oradea (Parcul Traian nr. 1), Pitesti (VIVO!), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Ramnicu Valcea (River Plaza), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City si Nicolae Balcescu nr.10), Suceava (Shopping City), Targu Mures (Promenada), Timisoara (Shopping City si Iulius Mall), Buzau (Shopping City Buzau).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri