Smithfield Romania si-a majorat capitalul social cu peste 72 de milioane de lei

Smithfield Romania si-a majorat capitalul social cu suma de peste 72 de milioane de lei, prin conversia creantelor pe care le detine asociatul Smithfield International Investments.

Capitalul social al societatii s-a majorat cu suma de 72.116.070 lei (echivalentul sumei de peste 21 de milioane de euro), iar un numar de 7.211.607 de parti sociale noi vor fi emise si acordate asociatului Smithfield International Investments, in schimbul contributiei sale la capitalul social al societatii.

Ca urmare a majorarii de mai sus, capitaluol social al companiei Smithfield Romania va fi de 152.357.200 de lei, echivalentul sumei de peste 40 de milionane de euro.

Smithfield este prezent pe piata romaneasca din martie 2004, cand a achizitionat fostul combinat Comtim din Timisoara. Pana in momentul de fata, Smithfield a investit peste 200 de milioane de dolari, in renovarea si retehnologizarea combinatului, dar si in programe pentru protectia mediului. De asemenea, compania are un plan de investitii de peste 850 de milioane de dolari in Romania, in urmatorii 10 ani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri