Bershka, unul dintre cele mai populare branduri de fast fashion, detinut de grupul spaniol Inditex, a deschis primul magazin din Suceava. Acesta este situat in Iulius Mall Suceava, la parterul centrului comercial si are o suprafata de peste 600 de metri patrati.

De joi, 15 august 2019, la parterul Iulius Mall Suceava s-a deschis Bershka, destinatia care, prin colectiile sale, exprima tendintele si stilul young. Noul magazin are o suprafata de aproximativ 620 mp. Creatiile brandului fashion sunt dedicate, in special, tinerilor, mereu conectati la tendinte si interesati de muzica, retele de socializare si noile tehnologii.

Propunerile Bershka includ piese vestimentare, incaltaminte si accesorii, care acopera o paleta completa de stiluri, de la casual la sport si de la basic la fashion. Brandul propune si linia BSK, o sectiune dedicata adolescentelor, care tine cont de preferintele lor in materie de muzica, de idolii lor si trenduri. Intregul concept al brandului Bershka este despre tineri, de la muzica si amenajare, pana la colectiile care sunt inspirate din preocuparile lor, cu articole de imbracaminte indraznete si accesorii in ton cu personalitatea lor.

Brandul este prezent in toate proiectele companiei IULIUS: ansamblul urbanistic Palas Iasi, Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara si Iulius Mall Cluj.

Iulius Mall Suceava face parte din reteaua nationala de centre comerciale dezvoltate sub brandul Iulius Mall, alaturi de cele din Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Din portofoliul companiei IULIUS face parte si ansamblul mixt Palas Iasi, primul de acest tip din Romania, iar in curand va fi inaugurat cel deal doilea proiect multifunctional, Iulius Town Timisoara, in parteneriat cu Atterbury Europe.

Iulius Mall Suceava are o suprafata de 51.500 mp si ofera un mix complet de retail si entertainment: peste 170 de magazine, branduri internationale si nationale, cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din nordul tarii, cu 8 sali, food court, hypermarket Auchan, patinoar sezonier, numeroase optiuni de relaxare si distractie, parcare cu o capacitate de peste 1.300 de locuri, multiple servicii si birouri ale institutiilor publice. Destinatia de shopping si recreere atrage anual aproximativ 10 milioane de vizitatori, inclusiv din judetele invecinate si din Ucraina.

Inditex (Industria del Diseno Textil) este cel mai mare retailer de fashion din lume. Grupul detine, in prezent, o retea de 7.448 de magazine, in 96 de tari, operand brandurile Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home si Uterque.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri