Compania IULIUS inaugureaza saptamana aceasta, la Timisoara, cel de-al doilea proiect mixt din portofoliu, dupa ce, in 2012, finaliza la Iasi singurul proiect de acest tip din Romania, ansamblul Palas.

Vineri, 30 august, isi va deschide portile complexul Iulius Town Timisoara, un mix de retail, office si entertainment, dezvoltat in jurul centrului comercial Iulius Mall. Este primul proiect pe care compania ieseana il realizeaza impreuna cu partenerul sau, fondul de investitii din Africa de Sud Atterbury Europe si cea mai importanta investitie imobiliara care se inaugureaza anul acesta pe piata din Romania.

Dimensiunile proiectului sunt impresionante: 120.000 mp de retail, in cea mai mare zona de cumparaturi din afara Bucurestiului, 100.000 mp de birouri clasa A, intr-un pol regional de business, peste 4.000 de locuri de parcare, un parc si spatii verzi de peste 43.000 mp.

Proiect mixt regional, care va atrage clienti si din tarile vecine

Iulius Town se adreseaza Timisoarei, clientilor din judetele limitrofe si celor din tarile din proximitate, Serbia si Ungaria. Proiectul nu are rivali cand vine vorba de shopping, pentru ca aici sunt prezente cele mai cunoscute branduri internationale, in 450 de magazine. Printre noutati se numara: Zara Home, Oysho, Peek & Cloppenburg, Liu Jo, Intimissimi, Marks & Spencer, Next (kids), Superdry & New Era, Primigi, Beautik Haute Parfumerie, Teilor Credentials si A | X Armani Exchange, Napapijri si Pepe Jeans London, care pot fi gasite in magazinul multibrand Distinctive.

Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Guess, Mango, Sephora, Douglas si Musette, care erau deja prezente in Iulius Mall, surprind cu magazine mai spatioase si cu cele mai moderne concepte.

In Iulius Town poti sa faci sport in cele mai bune conditii, in centrul World Class, care se extinde pe o suprafata de 3.400 mp si va include o piscina indoor semiolimpica, sau sa mergi la film cu prietenii, in Cinema City, unde poti experimenta conceptul VIP cinema, cu cina si film all-inclusive.

Ancora principala o reprezinta un parc, care a necesitat 8,7 milioane de euro investitie. 1.400 de arbori, 10.000 de arbusti, un carusel pentru copii, un lac si piatete pentru evenimente in aer liber se regasesc in spatioasa zona verde.

O alta noutate este prima gradinita din Timisoara cu predare dupa curriculum britanic, exclusiv in limba engleza, care se va deschide pe 9 septembrie, alaturi de o scoala primara.

Iulius Town dispune si de un centru ultramodern de conferinte, cu trei sali elegante si o capacitate de pana la 1.000 de persoane, care vor gazdui evenimente business si private.

Cea mai inalta cladire de birouri din Romania

Ce aduce nou Iulius Town fata de centrele de business obisnuite? Integrarea componentei office cu cea de retail, pentru a raspunde nevoii omului modern de a munci si de a avea in proximitate toate serviciile necesare, fara sa piarda timp pretios care poate fi petrecut cu familia sau prietenii.

Aproximativ 30 de companii, cu peste 5.000 de angajati, si-au deschis deja sedii in cele trei cladiri de birouri finalizate – United Business Center 1, 2 si 3. Astfel, in cei peste 50.000 mp sunt prezente nume precum: Atos, Intel, Microsoft, Veoneer, NTT Data, ACI Worldwide, Ness Digital Engineering, Visma Software, Endava, Cognizant, Concentrix, Azets Insight, Bitdefender, Steadforce, Virtual 7, Unicredit Bank, PriceWaterhouseCoopers etc.

Cel de-al patrulea imobil, United Business Center 0, aflat in constructie, va fi cea mai inalta cladire de birouri din Romania. Va avea 155 de metri inaltime, 27 de etaje, o suprafata de 52.000 mp de spatii office si va include un hub medical, un centru modern de conferinte, restaurante si magazine.

3 zile de show la inaugurare

Un proiect de o asemenea anvergura presupune o inaugurare pe masura, care va dura trei zile si se va desfasura sub sloganul Luminam#TimisoaraImpreuna. Intre 30 august – 1 septembrie, vor avea loc spectacole precum concerte, focuri de artificii, arta stradala, instant tattoo, holograme proiectate pe apa. In plus, cei prezenti la inaugurare vor avea ocazia sa paseasca intr-un balon cu aer cald adus special pentru ca publicul sa poata admira superba priveliste asupra orasului.

Punctul culminant se anunta pentru 31 august, cand Iulius Town invita publicul sa participe la doborarea unui record Guinness World Records®, detinut in prezent de India: cele mai multe lumini LED aprinse simultan.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri