Magazinele Altex si-au triplat vanzarile de televizoare cu plasma si LCD-uri in decembrie fata de noiembrie, iar compania estimeaza ca aceasta tendinta sa se pastreze si in perioada imediat urmatoare
Asistam la o evolutie normala a vanzarilor pe acest segment, in conditiile in care magazinele Altex ofera clientilor inca din decembrie 2006, preturi la nivel european pentru televizoarele cu plasma si LCD-uri. Dupa evolutia de pana acum, ne asteptam ca si in luna ianuarie sa se mentina tendinta de crestere a vanzarilor pe segment, a declarat, Raul Filip, Country Manager Altex.

Reducerile de preturi la televizoarele cu plasma si LCD-uri vor continua si in perioada 18 ianuarie - 07 februarie. De asemenea, Altex ofera reduceri de preturi la toate categoriile de produse. Toate aceste produse pot fi achizitionate si in rate, clientii beneficiind in continuare de sistemele de creditare, precum creditul doar cu buletinul.

Grupul Altex este operator al retelelor Altex si Media Galaxy. Reteaua Media Galaxy cuprinde 14 centre comerciale a caror suprafata totala depaseste 35.000 de metri patrati.

Grupul Altex, lider dupa vanzari in 2005 pe piata de distributie de electrocasnice, electronice si produse IT&C din Romania, a inregistrat o cifra de afceri de 100 milioane de euro in primele sase luni din 2006. Pentru al doilea semestru al anului 2006, presedintele Altex estimeaza o cifra de afaceri de peste 150 milioane euro, iar grupul tinteste sa depaseasca vanzarile din 2005, care s-au cifrat la 274,3 milioane de euro.

Pretul electrocasnicelor va scadea pana in aprilie


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Samsung Galaxy S20: specificații, preț și variante. Merită banii?
Setari Cookie-uri