Siag Holding Limited a cumparat un numar de 64.783 de actiuni ale Victoriei Business Plazza, de la asociatii austrieci WO Immobilienbeteiligungs GmbH si CEE Beteiligungen GmbH, pentru care a platit 18,85 milioane lei (5,54 milioane euro), potrivit anuntului adunarii generale a asociatilor, informeaza NewsIn.

WO Immobilienbeteiligungs GmbH a vandut catre compania cipriota Siag Holding Limited un numar de 64.782 de actiuni, cu o valoare nominala de 291 de lei, reprezentand 99,99692% din capitalul social al Victoriei Business Plazza, iar CEE Beteiligungen GmbH a vandut o actiune, cu o valoare nominala de 291 lei, reprezentand 0,00154% din capitalul societatii. in urma tranzactiei, CEE Beteiligungen GmbH iese din actionariatul sociatatii.

Capitalul social al Victoriei Business Plazza este impartit in 64.784 de actiuni, cu o valoare nominala de 291 lei fiecare. Asociatii companiei de servicii hoteliere Victoriei Business Plazza sunt Siag Holding Limited care detine 99,99846 % din capitalul societatii romanesti si WO Immobilienbeteiligungs GmbH ce detine o actiune, reprezentand 0,00154% din capital.

Victoriei Business Plazza este activa in domeniul serviciilor hoteliere si este una dintre firmele filialei romanesti a grupului hotelier francez Accor. Grupul francez Accor a ridicat pe Calea Victoriei, langa Palatul Telefoanelor, hotelul Novotel, cu 12 etaje si 260 de camere. Hotelul a fost deschis in vara lui 2006. in octombrie 2006, Accor a vandut hotelul Novotel cu 29,5 milioane euro diviziei de investitii imobiliare a grupului financiar Erste Bank, Sparkassen Immobilien AG.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri