Iulius Town Timisoara, cel mai important proiect lansat in acest an in Romania, a fost inaugurat pe 30 august 2019 de companiile IULIUS si Atterbury Europe. Ansamblul mixt, primul de acest tip din vestul tarii, reprezinta principala atractie de shopping, petrecere a timpului liber si divertisment din zona, dar si un pol de business regional. In weekend-ul inaugurarii, peste 250.000 de persoane au vizitat Iulius Town.

Fie ca au participat la evenimentele organizate cu ocazia deschiderii, au venit la cumparaturi la noile branduri integrate in cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei (120.000 mp si 450 de magazine), sa se relaxeze in parcul Iulius Gardens sau la terasele si cafenelele concept din proiect, publicul a fost numeros si entuziast. Pe langa timisoreni, inaugurarea Iulius Town Timisoara a atras locuitori din judetele invecinate si chiar din Serbia si Ungaria.

Sambata seara, timisorenii au raspuns in numar foarte mare provocarii lansate de Iulius Town de a stabili un nou record mondial Guinness World Records®. 7.235 de bratari cu lumini LED au fost aprinse simultan, intr-un spectacol care a intrat in Cartea Recordurilor. Sponsori ai evenimentului: Raiffeisen Bank si Coca-Cola. Sustinatori: Primaria Municipiului Timisoara, firma de audit SRAC CERT si asociatiile de voluntari Check Out Team si SightRunning.

Copiii si parintii au fost invitati sa petreaca seara de duminica alaturi de Gasca Zurli, un spectacol plin de energie si culoare, la care au participat aproximativ 8.500 de persoane, inclusiv din alte judete. De un public numeros s-au bucurat toate evenimentele inedite de pe agenda celor trei zile dedicate inaugurarii Iulius Town, desfasurate sub sloganul Luminam #TimisoaraImpreuna.

Parcul a fost intens vizitat in toate cele trei zile. Realizat peste o parcare subterana, de catre o echipa de specialisti din Italia, Germania si Romania, Iulius Gardens i-a ademenit pe timisoreni si nu numai sa se relaxeze pe iarba, sa se plimbe pe malul lacului si sa se racoreasca in piateta cu aburi reci sau la terasele restaurantelor si cafenelelor nou inaugurate. Pentru copii, caruselul venetian a oferit o experienta inedita, cei mici fiind nerabdatori sa calatoreasca alaturi de figurine desprinse din povesti. Iulius Gardens include 10.000 de arbusti si 1.400 de arbori de talie mare, un foisor, alei de promenada si piatete pentru evenimente si targuri in aer liber.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri