Uber Romania anunta extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mancare, in Timisoara, unde clientii vor putea alege dintre cele peste 60 de restaurante existente, comanda urmand a fi livrata intr-un timp mediu de 35 de minute, potrivit unui comunicat de presa emis marti.

Printre restaurantele prezente momentan pe Uber Eats in Timisoara se numara Spartan, Chopstix Ready to Box, The Drunken Rat si Meat Busters.

Serviciul va fi disponibil intre 10:30 si 24:00, in zona centrala a orasului, dar si in zone precum Calea Sever Bocu si Calea Martirilor.

„Dupa un an de lansarea Uber Eats in Bucuresti, am decis sa ne extindem si in Timisoara, pentru ca reprezinta un oras cu mult potential in aceasta directie. Timisorenii sunt receptivi la noi modalitati de a comanda mancare livrata rapid cu ajutorul tehnologiei, atat din punct de vedere al utilizatorilor, cat si din perspectiva restaurantelor. In plus, Uber Eats a contribuit la dezvoltarea a sute de afaceri din Bucuresti, iar acest lucru ne-a incurajat sa lansam serviciul si in Timisoara”, a declarat Ioana Ilie-Dobre, Country Manager Uber Eats Romania.

Uber Eats colaboreaza cu parteneri cu biciclete, scutere si masini, pentru a livra intr-un timp mediu de 35 de minute, cu posibilitatea de a urmari in timp real comanda in aplicatie de la solicitare si pana la expediere.

Cum comanzi

1. Descarca aplicatia sau intra pe ubereats.com
2. Conecteaza-te cu aceleasi date de logare ale contului tau Uber sau creeaza-ti un cont
3. Introdu punctul de livrare - poate fi acasa, la birou sau oriunde te afli in oras
4. Alege dintre sutele de optiuni - cauta restaurantele preferatele sau filtreaza cautarea dupa preparate, pret, timp de livrare sau restrictii dietetice
5. Plaseaza comanda printr-o simpla apasare de buton si plateste cu cardul adaugat in aplicatie
6. Urmareste-ti comanda in timp real- vezi cum aceasta e preluata si livrata la usa ta sau in fata cladirii, in functie de cum preferi.

Principalele caracteristici ale aplicatiei

• Nu exista comanda minima. Preturile sunt stabilite de restaurantele partenere, conform meniului lor. Pe langa costul mancarii, exista un cost fix de livrare de 5,99 lei, indiferent de cat comanzi.
• Programeaza o comanda - pentru cei carora le place sa planifice, Uber Eats a introdus posibilitatea de a programa livrarea unei comenzi cu pana la o saptamana inainte.
• Urmareste-ti comanda in timp real - aplicatia iti arata stadiul comenzii tale, pas cu pas. Urmareste in timp real cum este preparata, ridicata si livrata.
• Recomandari personalizate - aplicatia iti va sugera adrese de livrare din trecut, mancarea preferata, optiuni cu timp de livrare mai mic de 25 de minute sau feluri populare din apropierea adresei tale. Aceste recomandari se vor baza pe comenzile anterioare si pe variabile precum ora si locul livrarii.
• Filtre pentru a ajunge usor la mancarea potrivita - poti cauta restaurante in functie de anumite criterii specifice, cum ar fi viteza de livrare, pretul sau restrictiile alimentare.
• Cu Uber Eats poti vedea evaluarea restaurantelor in urma experientelor celorlalti utilizatori.
• Poti indica cu precizie locul de livrare - indiferent ca esti acasa, la birou sau in parc, poti introduce instructiuni specifice si poti cere sa primesti mancarea la usa, in fata cladirii sau, spre exemplu, “langa statuia din Piata Unirii”.

In Romania, Uber Eats a fost lansat in Bucuresti in 2018 si in prezent sunt peste 800 de restaurante partenere. Timisoara este cel de-al doilea oras din Romania unde poti comanda mancarea prin Uber Eats. Aplicatia foloseste expertiza logistica si tehnologia Uber, iar, acum, este prezenta in peste 500 de orase la nivel global.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri