Lantul de cafenele Narcoffee Roasters va deschide doua locatii noi, una in Cluj si una in Sibiu, in urmatoarele doua luni si tinteste afaceri de 1,2 milioane de euro la finalul acestui an, au transmis reprezentantii companiei la solicitarea Wall-street.ro.

Narcoffee Roasters, lantul de cafenele de specialitate detinut de catre Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants si Dan Isai, fondatorul Salad Box, este prezent in Cluj-Napoca, Bucuresti, Baia Mare si Praga.

In prezent, reteaua numara noua locatii: doua coffee shop-uri si doua kiosk-uri in Cluj, doua coffee shop-uri in Bucuresti, un coffe shop in Baia Mare si unul in Praga, in regim de franzia.

In urmatoarele doua luni, Narcoffee va deschide un coffee Shop in ViVo Cluj-Napoca si inca un coffee shop, in franciza, in noul mall din Sibiu, cel mai probabil, la jumatatea lunii noiembrie.

Pentru 2019, reprezentantii Narcoffee estimeaza o cifra de afaceri de 5,67 milioane de lei (aproximativ 1,2 milioane de euro) si un profit inainte de amortizare de 1,3 milioane de lei (aproximativ 285.000 de euro). Rezultatele financiare sunt asteptate, astfel, sa creasca comparativ cu 2018, cand lantul de cafenele raporta o cifra de afaceri de 3,1 milioane de lei si un profit de 74.762 de lei, in crestere fata de anul anterior, cand cifra de afaceri era de doar 1,7 milioane de lei, iar profitul de 3.200 de lei.

Cat reprezinta investitia intr-o cafenea Narcoffee?

Bugetul initial de investitie varianza in functie de suprafata pe care se desfasoara conceptul. Astfel, pentru o suprafata mica, de 4-10 mp, un Coffee Corner, investitia poate ajunge pana la 14.000 - 15.000 de euro. Pentru un kiosk sau o locatie mica, care are o suprafata de 10-30 mp, investitia se ridica la 24.000 - 25.000 de euro.

Intr-un coffee shop cu o suprafata de 30-70 de mp, investitia este de 40.000-65.000 de euro, in timp ce pentru suprafetele mari, de peste 70 mp, investitia porneste de la 70.000 si poate ajunge pana la 85.000 de euro.

Narcoffee Roasters a fost lansat in ianuarie 2017, odata cu deschiderea primei cafenele din Cluj.

Sursa foto: Facebook Narcoffee Roasters

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri