Firmele European Drinks si European Food din grupul European Drinks isi extind creditele de la Banca Comerciala Romana cu cate zece milioane euro si garanteaza imprumuturile cu proprietati ale societatilor European Drinks, European Food si Rieni Drinks, potrivit informatiilor din Monitorul Oficial.

Societatea European Drinks majoreaza cu 10 milioane euro o linie de credit rezultata din conversia unor linii de credit luate anterior si garanteaza cu terenuri proprii. Garantarea liniei de credit se face si cu incheierea unui contract de gaj fara deposedare asupra soldurilor conturilor deschise la Banca Comerciala Romana de catre European Drinks.

Creditul European Drinks este garantat si cu cladiri ale companiei European Food aflate in tiganesti, precum si cu un contract de gaj fara deposedare asupra echipamentelor reprezentand Fabrica de Bere Draganesti.

Imprumutul luat de European Drinks mai are sustinerea firmei Rieni Drinks, care garanteaza cu o hala aflata in tiganesti si cu un contract de gaj fara deposedare asupra marcii "Burger", aflate in proprietatea societatii, potrivit informatiilor citate de NewsIn.

De asemenea, compania European Food majoreaza cu 10 milioane euro o linie de credit luata anterior si garanteaza cu cladiri proprii aflate in tiganesti, precum si cu un contract de gaj fara deposedare asupra echipamentelor reprezentand Fabrica de Bere Draganesti si cu incheierea unui contract de gaj fara deposedare asupra soldurilor conturilor deschise la Banca Comerciala Romana de catre societate. Creditul European Food este garantat de societatea European Drinks cu terenuri proprii si de societatea Rieni Drinks cu o hala aflata in tiganesti si cu un contract de gaj fara deposedare asupra marcii "Burger", aflate in proprietatea societatii.

Compania European Food produce chips-urile, biscuitii, cerealele, popcorn-ul si pernitele Viva, napolitanele Naty, alunitele Olla, cerealele glazurate Rollo, biscuitii sarati Jack Pot, ketchup-ul si pasta de tomate Regal, pastele fainoase Pasta DI'TALIA, etc. in 2005, compania a inregistrat un profit net de 1,38 milioane lei (381.000 euro), o cifra de afaceri de 513,6 milioane lei (141,87 milioane euro) si un numar de peste 1.550 de salariati, potrivit informatiilor financiare publicate pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice.

Societatea European Drinks ofera produsele: Izvorul Minunilor, Frutti Fresh, American Cola, Adria, Vita Tonic, Fruttia. Producatorul de ape minerale si bauturi racoritoare Rieni Drinks a avut in 2005 un profit de 2,39 milioane lei (660.000 euro), la o cifra de afaceri de 147 milioane lei (40,6 milioane euro) si un numar de peste 300 de angajati, potrivit informatiilor financiare publicate pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice.

Din grupul European Drinks face parte si compania Scandic Distilleries care produce bauturile alcoolice: votca Kazaciok, votca Moskoff, ginul Gillman, votca Scandic Pop, Rieni Tarie de bihor, lichiorul si crema de lichior Tanita. in 2005, producatorul de bauturi alcoolice a avut un profit de 11,78 milioane lei (3,25 milioane euro), la o cifra de afaceri de 132,95 milioane lei (36,72 milioane euro) si un numar de peste 320 de angajati, potrivit informatiilor financiare publicate pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri