Superlit, una dintre cele mai mari companii din Turcia, producatoare de tevi din PVC si fibra de sticla, a anuntat deschiderea unei fabrici la Buzau, care va fi inaugurata in vara acestui an
Potrivit purtatorului de cuvant al Consiliului Judetean Buzau, Nicoleta Galmeanu, o delegatie a companiei turce a sosit, luni, la Buzau, pentru a anunta conducerii judetului planul de investitii in noua fabrica ce va fi construita in parteneriat cu o companie locala, Grup Romet SA.

Din discutia cu presedintele Consiliului Judetean Buzau rezulta ca grupul de firme Superlit va produce la Buzau tuburi cu structura de fibra de sticla, de dimensiuni mari si foarte mari, precum si o linie de produs tevi din PVC, a declarat Nicoleta Galmeanu, citata de NewsIn. Investitia va ajunge la 7 milioane de euro, iar fabrica va incepe sa produca din luna mai 2007, si va avea, pentru inceput, 120 de angajati.

Superlit comercializeaza sisteme de tubulatura din: poliester armat cu fibra de sticla (PAFSIN), polietilena (PE), polipropilena (PPR) si azbociment, pentru transportul gazelor naturale, pentru irigatii, canalizare si drenaj, precum si sisteme de tevi si accesorii din polipropilena, pentru conectari de apa calda si rece, pentru locuinte.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri