IKEA indeamna toti clientii care au cumparat baveta pentru bebelusi MATVRA, in culorile Albastru/Rosu (2 bucati) sa nu o mai utilizeze si sa contacteze IKEA pentru remediere.


"Siguranta produselor este o prioritate pentru compania IKEA. Toate produsele noastre sunt testate si respecta legislatia si standardele relevante. In ciuda acestui fapt, am primit rapoarte care fac referire la faptul ca accesoriul de prindere de pe produsul MATVRA se poate desprinde, reprezentand un pericol de sufocare in cazul in care este inghitit", spun reprezentantii IKEA.

IKEA indeamna toti clientii sa returneze produsul la IKEA pentru o rambursare completa sau pentru a primi un produs similar. Nu este necesara o dovada a platii.

„A ajuns in atentia noastra ca exista riscul ca accesoriul de prindere s-ar putea desprinde in cazul in care copilul trage de el”, spune Emelie Knoester, Business Area Manager la IKEA din Suedia si continua:

“Siguranta produselor reprezinta o prioritate pentru IKEA, si tocmai de aceea am ales sa rechemam baveta pentru copii MATVRA, Albastru/Rosu (2 bucati), ca masura de precautie. Bavetele cu acelasi nume, MATVRA, cu model fructe/legume, verde/galben, sunt sigure pentru utilizare datorita materialului si designului diferite.”

Baveta pentru copii MATVRA poate fi returnata la orice magazin IKEA pentru rambursare completa sau pentru inlocuirea produsului. Nu este necesara o dovada a platii.

IKEA a vandut de 160 de milioane de euro in Romania

In Anul Financiar 2019 (1 Septembrie 2018 – 31 August 2019), vanzarile IKEA Romania au fost de peste 160 de milioane de euro (fara TVA) - ceea ce reprezinta o crestere de 15,2% in vanzarile totale si 35% in comertul electronic, comparativ cu anul precedent.

Ponderea vanzarilor online in totalul cifrei de afaceri se ridica la aproape 25%, ceea ce plaseaza Romania pe pozitia de lider in Ingka Group, urmata de Croatia (20,1%) si Marea Britanie (18,2%).

“Suntem foarte multumiti de performantele noastre in Romania si suntem mandri ca a continuat sa fie una dintre pietele cu cea mai rapida crestere. Am deschis Pallady, cel mai mare magazin IKEA din sud-estul Europei, precum si patru centre de colectare in intreaga tara, incheind anul fiscal cu un total de 1344 de angajati, ceea ce reprezinta o crestere de 20,4% in comparatie cu cel precedent. Vom continua sa investim atat in oamenii nostri, cat si in formate noi, pentru a face IKEA si mai convenabila, mai accesibila si mai sustenabila pentru si mai multi oameni din Romania,” a spus Sara Del Fabbro, Country Retail Manager IKEA SEE.

Ikea Pallady se intinde pe 37.000 de metri patrati si pune la dispozitia clientilor aproape 10.000 de produse. In interior, pot fi vizitate trei modele de interioare integrale si 58 de camere pline de idei si inspiratie realizate pe baza cunostintelor despre casele romanilor.

De asemenea, Ikea Pallady dispune de un loc de joaca supravegheat, dedicat copiilor, precum de un restaurant in care se servesc atat specialitati suedeze, cat si preparate romanesti.

In plus fata de cele peste 500 de locuri de munca din domeniul constructiilor care au fost create in timpul constructiei magazinului Pallady, aproximativ 600 de angajati vor fi parte din familia Ikea odata cu deschiderea noului magazin. In cei 12 ani de prezenta in Romania, Ikea a creat aproximativ 1.000 de noi locuri de munca, pe plan local.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri