Primul magazin Marks & Spencer din Timisoara s-a deschis in proiectul mixt Iulius Town. Noul magazin Marks & Spencer are o suprafata de peste 1.000 de metri patrati, o echipa formata din 17 consultati in fashion si include toate diviziile vestimentare: imbracaminte pentru femei, barbati, copii si lenjerie.

Vino la retailArena 2019 pentru a afla ultimele tendinte din industria de retail, pe 23 si 24 octombrie, la hotel Sheraton! Detalii despre eveniment, aici!

Voici La Mode, detinatorul francizei Marks & Spencer pe piata din Romania, a pregatit un stoc de peste 22.000 bucati, aproximativ 1500 optiuni. „Suntem bucurosi sa anuntam deschiderea noului magazin care va aduce brandul nostru mai aproape de comunitatea M&S din Timisoara. Ne bucuram ca putem veni in intampinarea nevoilor de diversitate stilistica a clientilor din aceasta zona a tarii si, mai ales, ca Timisoara este locul in care se deschide primul nou magazin M&S din Romania, de la preluarea francizei de catre Voici La Mode” a declarat Evie Filissiadi, General Manager Marks & Spencer Romania.

Colectia de toamna-iarna 2019/2020, disponibila deja in magazinul M&S din Timisoara, este atent curatoriata in asa fel incat piesele se completeaza reciproc, promovand versatilitatea, incluziunea si oglindirea modului in care femeia moderna isi construieste garderoba. Toamna si iarna sunt o sarbatoare a designului clasic cu un twist contemporan. Stilul M&S retinut, sobru dar bogat in detalii pune accentul pe potrivirea materialelor si pe finisajele impecabile, intrucat calitatea dicteaza intotdeauna estetica brandului traditional britanic. De la lana si denim, la piele si matase, paleta de culori sta la baza calatoriei de la un sezon la altul: de la culorile de maro inchis, ruginiu si tonurile tomnatice pana la nuante de magenta si albastru, care aduc modernitate si un aer proaspat pieselor sezonului.

Clientii din Timisoara au fost intampinati cu multe oferte si surprize. Primii 100 de clienti ce au intrat in magazin in ziua deschiderii au primit gratuit un voucher cadou de 100 de lei, iar toti clientii ce au achizitionat produse din magazin in weekend-ul de deschidere au avut un discount in valoare de 20%. Promotiile continua cu o oferta de 20% discount la jeansi pana in data de 6 octombrie.

Marks & Spencer este prezent pe piata din Romania din anul 2000, iar incepand cu luna septembrie 2017 functioneaza in sistem de franciza prin Voici La Mode Group, care a preluat 3 magazine Marks & Spencer in: Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall. Voici La Mode intentioneaza sa-si extinda in continuare reteaua de magazine si implicit sa deschida noi magazine in locatii premium, consolidand prezenta brandului britanic pe piata din Romania.

Creat in 1884, Marks & Spencer este unul dintre liderii pietei de retail din UK. Marks & Spencer se angajeaza sa ofere momente speciale pentru clientii sai prin calitatea produselor oferite in peste 1400 de magazine din intreaga lume.
Marks & Spencer este prezent in 50 de tari, avand peste 900 de magazine in UK, peste 400 de magazine la nivel international si 25 de magazine online.

Marks & Spencer a lucrat in parteneriat cu Voici La Mode Group din 1960. In prezent, detine si conduce 35 magazine in Cipru si Romania, incluzand magazine Marks & Spencer, CELIO, Wallis, Dorothy Perkins, Evans, Topshop, Topman dar si lantul de cafenele – restaurante Cafe la Mode.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri