In 6 luni de la lansarea pe piata locala, reprezentanta din Timisoara a Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, a oferit servicii de intermediere si consultanta pentru 130 de pacienti romani interesati de tratamentele performante disponibile la Viena, potrivit unui comunicat de presa. In primul semestru al anului 2019, WPK a oferit servicii medicale unui numar de 550 de pacienti romani, in crestere cu 48% fata de aceeasi perioada a anului trecut, romanii reprezentand 28% din totalul pacientilor straini ai spitalului.

Printre cele mai frecvente afectiuni pentru care acestia s-au adresat campusului medical au fost oncologie, traumatologie, chirurgie. Astfel, serviciile medicale accesate cu precadere au fost tratamente oncologice, interventii chirurgicale, check-up, second opinion. Reprezentanta oficiala Wiener Privatklinik din Timisoara este a doua din Romania dupa cea din Bucuresti.

“Am lansat biroul din Timisoara pentru a fi mai aproape de locuitorii din zona de vest a Romaniei, iar dupa doar cateva luni, deja avem pacienti care s-au tratat cu succes la spitalul nostru. Romanii aleg Viena ca destinatie medicala datorita calitatii serviciilor, iar in campusul medical WPK acestia beneficiaza de tratamente si interventii chirurgicale in aproape toate specialitatile si de expertiza unor experti de elita la nivel european. De asemenea, timpii redusi de asteptare si conditiile de internare de 5 stele reprezinta beneficii suplimentare care fac din vizita in scopuri medicale la Wiener Privatklinik o optiune preferata. Estimam ca numarul solicitarilor va continua sa creasca in viitor“, a declarat Ema Hafner, Directorul Departamentului de Marketing si Pacienti Internationali al Wiener Privatklinik.

Retail jobs

Prin intermediul reprezentantei (str. Aries, nr. 3, in cadrul centrului medical Senologica), persoanele interesate beneficiaza de informatii si asistenta completa pentru accesarea rapida a investigatiilor si tratamentelor disponibile la Viena. Aceste servicii acopera toti pasii necesari luarii deciziei si accesarii spitalului de la traducerea si trimiterea dosarului medical, estimarea costurilor de diagnosticare si tratament, consiliere in ceea ce priveste spitalizarea si alegerea medicului potrivit, pana la rezervarea transportului si cazarii la preturi preferentiale, mentinerea legaturii cu medicii si asigurarea serviciilor de traducere in spital.

In cadrul Wiener Privatklinik pacientii internationali au acces la o gama complexa de servicii medicale, incluzand consultatii, servicii de second opinion (a doua opinie medicala) acordate de experti austrieci, investigatii de diagnostic si tratamente performante. Spitalul acopera peste 30 de specialitati medicale si detine 9 centre speciale de competenta, in: oncologie, medicina sportiva si traumatologie, medicina cardiovasculara, ortopedie, chirurgia nervilor periferici, chirurgie generala, chirurgia tumorilor osoase, gastroenterologie si hepatologie, radiologie interventionala si microterapie.

Citeste si:
1.100 romani s-au tratat la un spital din Viena. Cu ce atrage WPK?
Un spital privat din Viena a...

Centrul Academic WPK Central European Cancer Center este primul centru privat de diagnostic si tratament oncologic din Europa Centrala si de Est care ofera un nivel de complexitate medicala la nivelul clinicilor universitare de top. Aici este practicata medicina moderna bazata pe dovezi, de catre o echipa interdisciplinara de experti de inalta clasa in discipline de la diagnoza, incluzand specialisti in CT, RMN si PET-CT, patologie moleculara si radiologie interventionala, la specialisti in oncologie medicala si chirurgie oncologica. Pacientul are acces la servicii integrate in spectrul oncologic – de la evaluarea riscului de cancer, identificarea timpurie, diagnosticare si tratament, pana la asistenta medicala ulterioara, in cazurile complexe deciziile terapeutice fiind luate in cadrul unei comisii oncologice interdisciplinare. De asemenea, persoanele care au primit diagnosticul de cancer pot beneficia de o a doua opinie medicala (second opinion) cu privire la diagnostic si tratament din partea unui grup de medici cu inalta specializare si reputatie internationala.

Citeste si:
De ce vin românii în Viena pentru cele mai noi tratamente împotriva...
Clinica din Viena unde...

Anual, la spitalul Wiener Privatklinik din Viena ajung pentru tratament circa 9.000 de pacienti, rata de ocupare fiind de 85%. Datorita adresabilitatii internationale, circa 45% dintre acestia sunt pacienti straini, in special din zona estica – Romania, Ungaria, Ucraina, Rusia, dar si Kazahstan, Georgia etc. In primul semestru al anului 2019, WPK a oferit servicii medicale unui numar de 550 de pacienti romani, in crestere cu 48% fata de aceeasi perioada a anului trecut, romanii reprezentand 28% din totalul pacientilor straini ai spitalului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri