Retailerul de articole streetwear Sizeer a deschis recent doua magazine in centrele Iulius Town Timisoara si in Iulius Mall Suceva, o noutate regionala in ambele cazuri.

In Timisoara, magazinul Sizeer ocupa o suprafata de aproximativ 460 mp si se afla la etajul 1 al Iulius Mall, parte integrata a ansamblului Iulius Town, completand oferta de shopping din cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei. In Iulius Mall Suceava, retailerul a deschis un magazin la parter, cu o suprafata de 120 mp.

Sizeer este o locatie de tip multibrand, care propune un concept axat pe articole streetwear, selectate de la cele mai cunoscute branduri sportive. Cei care adopta stilul casual gasesc, intr-un singur loc, o gama extinsa de sneakersi si outfit-uri urbane, creatii originale ale unor marci recunoscute pentru calitatea, designul inovator si confortul pe care il ofera colectiile lor. Peste 30 de branduri internationale de profil se regasesc in oferta Sizeer, precum: adidas, Nike, Puma, Reebok, New Balance, Vans, Timberland si multe altele.

Iulius Town, dezvoltat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, este cea mai mare investitie din vestul tarii, in valoare totala de 442 milioane de euro, si a presupus integrarea Iulius Mall Timisoara intr-un proiect amplu de regenerare urbana, completandu-l cu functiuni de retail, office si entertainment. Proiectul include: cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei, cu 120.000 mp de retail si 450 de magazine, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, un pol regional de business cu 100.000 mp de spatii de birouri clasa A, trei sali de evenimente, restaurante si cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii si aproximativ 4.070 de locuri de parcare. Proiectul a fost inaugurat pe 30 august 2019.

Iulius Mall Suceava are o suprafata inchiriabila de 51.500 mp si ofera un mix de retail si entertainment: peste 170 de magazine, branduri internationale si nationale, cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din nordul tarii, cu 8 sali, food court, hypermarket Auchan, patinoar sezonier, numeroase optiuni de relaxare si distractie, parcare cu o capacitate de peste 1.300 de locuri, multiple servicii si birouri ale institutiilor publice. Destinatia de shopping si recreere atrage anual aproximativ 10 milioane de vizitatori, inclusiv din judetele invecinate si din Ucraina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri