Primul magazin Tommy Hilfiger Accessories din Romania s-a deschis in Bucuresti Mall-Vitan, la parter. In noua locatie sunt disponibile atat colectii de accesorii dedicate femeilor, cat si pentru barbati - incaltaminte, genti si portofele, ceasuri, ochelari de soare, fulare, caciuli, manusi, si bijuterii. Acesta este cel de-al treilea magazin al brandului inaugurat in Bucuresti Mall - Vitan, alaturi de Tommy Hilfiger si Tommy Hilfiger Kids.

In noul magazin Tommy Hilfiger Accessories din Bucuresti Mall-Vitan, fanii retailerului au la dispozitie o gama variata de accesorii semnate de celebrul designer, adresate atat femeilor, cat si barbatilor. Cele mai recente colectii de incaltaminte, genti si portofele, ceasuri, ochelari de soare, fulare, caciuli, manusi, si bijuterii marca Tommy Hilfiger pot fi achizitionate acum din Bucuresti Mall - Vitan.

Tommy Hilfiger reprezinta unul dintre brandurile de fashion si lifestyle de referinta la nivel international si este recunoscut in intreaga lume pentru stilul clasic american, care imbina influentele scolaresti, inspirate din uniformele studentilor de la celebrele universitati din SUA.

Fondat in 1985 de catre designerul cu nume omonim, brandul ofera produse si calitate de top tuturor celor care poarta creatiile marca Tommy Hilfiger. Pe langa articolele vestimentare pentru barbati, femei si copii, accesorii sau incaltaminte, brandul produce si parfumuri si mobilier pentru casa.

Brandul Tommy Hilfiger este disponibil in peste 100 de tari si peste 2.000 de magazine din America de Nord, Europa, America Latina si regiunea Asia - Pacific.

Bucuresti Mall - Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, deschis acum 20 de ani. In prezent, mixul de branduri si de magazine continua sa ofere experiente inedite. De exemplu, magazinul MANGO din Bucuresti Mall - Vitan este cel mai mare din Romania, cu colectii pentru femei, barbati si copii, de la nou-nascuti pana la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din Bucuresti Mall Vitan este unul dintre cele mai mari din tara, iar restaurantul Resto Aperto aduce in fata clientilor conceptul de cooking in randul publicului. Bucuresti Mall continua sa fie un trendsetter: recent, a devenit singurul centru comercial din Romania care gazduieste un magazin al cunoscutului retailer britanic TOPSHOP l TOPMAN , iar acum aduce in premiera in Romania Tommy Hilfiger Accesories.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri