Din 22 septembrie, spunem #backtobrunch cu o noua editie a celui mai asteptat brunch din Bucuresti, Brunch Deluxe, gazduit de restaurantele Benihana si Avalon din cadrul Hotelului Sheraton Bucharest.

Iti rezervam duminicile pentru o experienta culinara alaturi de familie si prieteni intr-o atmosfera selecta si, totodata, destinsa care te va relaxa si iti va da energia necesara pentru a incepe o noua saptamana.

Chef Ashlie Dias, castigatorul premiului Chef-ul anului 2019 in industria hoteliera, obtinut in cadrul Top Hotel Awards, alaturi de echipa sa, a conceput un meniu complex cu influente din bucataria internationala, bucataria asiatica si, ca un element nou anul acesta, a integrat in colectia de retete si preparate specifice bucatariei romanesti. Din meniu nu lipsesc nici delicioasele prajituri de la celebra cofetarie Centro Cakes, completand astfel Brunch-ul cu note dulci si aromate.

Un alt element al conceptului de Brunch il reprezinta show-ul culinar de gatit live la teppanyaki, pe care bucatarii Benihana il vor prezenta cu maiestrie in fiecare duminica, tuturor oaspetilor care ne trec pragul.

Brunch Deluxe este gandit ca o experienta completa, pentru toata familia, asa ca cei mici se pot bucura de coltul dulce creat de Centro Cakes si de spatiul de joaca, in timp ce parintii vor fi invitati la degustari de vin asociate cu branzeturi fine, sub indrumarea somelierului Sheraton.

Brunch Deluxe va fi disponibil in fiecare duminica, in restaurantele Avalon, respectiv Benihana, in intervalul orar 12:30 – 16:00, la pretul de 235 lei de adult, respectiv 115 lei de copil (intre 6 si 12 ani). Copiii pana in 6 ani beneficiaza de acces gratuit, de asemenea, accesul la piscina hotelului este inclus, dupa ora 16:00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri