In urma reducerii taxelor vamale pentru importuri, Mobexpert reduce preturile pentru 4.000 de articole de mobilier si decoratiuni. Importurile provin din tari din Orientul Indepartat, cum sunt India si Thailanda, iar produsele care fac obiectul acestor reduceri vor fi marcate distinct in magazine printr-o eticheta de culoare albastra.

Pana acum, mobilierul din ratan sau lemn masiv importat din aceste tari, desi atractiv la pret in momentul achizitiei, datorita taxelor, ajungea la preturi mai mari in Romania. Decizia de a reduce preturile in acord cu diminuarea taxelor vamale este in spiritul respectului fata de client, care este motorul dezvoltarii noastre, spune Dan Sucu, adaugand ca acest inceput de an favorizeaza pe cei care doresc sa isi amenajeze casa.

In paralel, de la inceputul lunii, in cele 32 de magazine si hipermagazine Mobexpert din tara se deruleaza si o campanie de reduceri promotionale, de pana la 40%, pentru colectiile din 2006, care vor fi inlocuite in curand de cele din tendintele noului an. Acestei campanii i se asociaza promotiile de inceput de an, pentru o gama larga de mobilier - de la dormitoare si biblioteci pana la canapele si mobilier de bucatarie - care ofera reduceri cuprinse intre 10% si 15%.

Aderarea la Uniunea Europeana incepe sa isi arate parte din beneficii. Cei 85% dintre romani care se temeau de explozia preturilor post aderare au acum motive sa fie mai optimisti, spune Dan Sucu, presedintele grupului de firme Mobexpert. Reducerile rezultate din scaderea taxelor vamale vor fi permanente pentru produsele importate din tarile asiatice. Campania de reduceri promotionale de pana la 40% se desfasoara in fiecare an numai in perioada ianuarie - februarie.

Cifra de afaceri a Grupului Mobexpert, la finele anului 2006, s-a ridicat la aproape 155 de milioane de euro, in crestere cu 7% fata de 2005. Reteaua Mobexpert numara 4 hipermagazine in Bucuresti, 1 hipermagazin in Brasov si 27 de magazine in tara, urmand ca anul acesta sa se deschida primul hipermagazin de mobilier din afara tarii, la Sofia (Bulgaria). In afara Romaniei, Mobexpert Office este prezent in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia). De asemenea, exporta in Franta, Germania, Olanda si alte tari.

Grupul Mobexpert are astazi 4.500 de angajati, dintre care peste 3.500 in fabrici, precum si 10 fabrici de mobila, 5 firme de import si de logistica, si compania de imobiliare Domus Mex, societatea de investitii imobiliare a Grupului Mobexpert si proprietara tuturor cladirilor Grupului de pe teritoriul Romaniei. Compania Domus Mex a inregistrat cea mai dinamica evolutie in cadrul Grupului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri