Actionarii majoritari ai Mobexpert Pipera, Dan Sucu si Camelia Sucu, cedeaza 99,98% din partile sociale detinute in societate, pentru suma totala de 15 milioane euro, companiei DS Management.

Dan Sucu se retrage din calitatea de asociat al societatii Mobexpert Pipera si cedeaza toate cele 210 parti sociale detinute in societate in valoare de 210.000 lei, reprezentand 60% din capitalul social catre cesionarul DS Management. Pretul cesiunii este de noua milioane euro.

Camelia Sucu cedeaza 139 de parti sociale din cele 140 detinute in cadrul societatii, in valoare de 139.000 lei, reprezentand 39,98% din capitalul social, companiei DS Management. Pretul cesiunii este de sase milioane euro, informeaza NewsIn. In urma cesiunii compania DS Management devine asociat al societatii Mobexpert Pipera cu o detinere de 99,98% din capitalul social. Camelia Sucu ramane asociat cu o detinere de 0,02% din capitalul social.

Compania DS Management are ca obiect de activitate consultanta pentru afaceri si management si are ca asociat majoritar pe Dan Sucu care detine 99% din capitalul social. Mobexpert Pipera comercializeaza mobilier si face parte din grupul Mobexpert. Grupul Mobexpert este liderul pietei de mobilier din Romania, prin cele doua marci ale sale: Mobexpert hipermagazine si magazine de mobilier de casa si decoratiuni, si Mobexpert Office mobilier pentru birou si colectivitati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Petcu, De'Longhi: Facem eforturi să păstrăm toți angajații din Cluj și Salonta
Setari Cookie-uri