Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea local din Bucuresti, pe strada Clucerului, cu o capacitate de 120 de locuri, dupa o investitie de 150.000 de euro, anunta compania printr-un comunicat.

Investitia pentru noul restaurant se ridica la 150.000 euro si a inclus activitati de amenajare interioara a restaurantului si de utilare a bucatariei. Compania estimeaza o cifra de afaceri de 500.000 euro pe an, pentru al doilea restaurant al grupului, dupa primul an de activitate.

Deschis in 2019, La Cocosatu’ Clucerului este al doilea restaurant lansat sub brandul La Cocosatu’, dupa restaurantul La Cocosatu’ Baneasa, deschis in 1993 de Ion Oita. Primul restaurant al grupului a fost reamenajat in perioada 2016-2017, in urma unor investitii in valoare de 250.000 euro care au vizat transformarea spatiilor interioare si exterioare ale restaurantului, precum si modernizarea si utilarea bucatariei.

Cele doua restaurante La Cocosatu’ sunt deschise zilnic, de luni pana duminica, intre orele 11.00 – 24.00. Din octombrie 2019, restaurantul La Cocosatu’ Baneasa organizeaza spectacole cu muzica live in fiecare saptamana, de joi pana duminica.

”La Cocosatu’ este un brand de renume al capitalei si nu numai. S-a nascut aproape in acelasi timp cu democratia, in 1993 si, de atunci, a fost alaturi de romani in cele mai frumoase dar si in cele mai grele momente ale vietii lor. Fie ca a fost vorba despre un eveniment fericit sau trist, am fost mereu aici, pregatiti sa le alinam tristetea cu un vin bun si o mancare gustoasa sau sa ne bucuram alaturi de ei in momentele placute ale vietii. La Cocosatu’ a fost, mereu, prima reintalnire cu mancarurile noastre romanesti, a romanilor plecati la munca in strainatate. Anul acesta am simtit ca este momentul sa mergem mai departe, sa ne transformam intr-un grup de restaurante, deschizand un nou local in strada Clucerului, intr-o zona incarcata de amintiri si frumusete. Speram ca si acest restaurant sa fie pe placul clientilor nostri si ii asiguram ca vor regasi aici aceleasi preparate gustoase pe care le pregatim de 25 de ani”, au declarat Florin si George Oita, actionarii grupului La Cocosatu’.

Primul restaurant cu specific romanesc La Cocosatu’ a fost deschis in 1993 de Ion Oita pe strada Neagoe Basarab, fiind unul dintre cele mai vechi restaurante private din Bucuresti. Pe durata celor 25 de ani de activitate, localul s-a dezvoltat prin investitii care au vizat modernizarea restaurantului si a bucatariei. In prezent, restaurantul are un design interior traditional romanesc si o capacitate de 120 de locuri in interior.

La inceputul lunii octombrie, inspectorii de la Protectia Consumatorilor au inchis, temporar, restaurantele La Cocosatu si La Gil, in urma neregulilor constatate in cadrul controalelor desfasurate. La scurt timp a fost redeschis de reprezentantii ANPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri