Lantul de cafenele 5 To Go planuieste sa aduca de anul viitor produsele private label, precum cafeaua si siropurile, pe rafturile retailerilor si in comertul online, au declarat fondatorii Radu Savopol si Lucian Badila in cadrul unui interviu pentru wall-street.ro.

Mai mult, fondatorii 5 To Go, care au inaugurat doua spatii multifunctionale, pe zona de co-working, after work, workshopuri si conferinte, denumite Dialog Social Bar, vor sa deschida inca doua locatii.

„Ne dorim sa ajungem la un numar de 500 de locatii in Romania, sa fim prezenti in zona de retail, sa dezvoltam concepte de locatii mai mari, in care sa fie prezente mult mai multe produse. Am creat un brand separat, Dialog Social Bar, cu doua locatii, si ne dorim ca in urmatorii doi ani sa mai deschidem doua-trei locatii. Suntem inca in discutii de a achizitiona si alte branduri din zona HoReCa si ne dorim o prezenta mare in zona de retail a produselor. Un nou capitol, care pare din ce in ce mai interesant, este gama pentru acasa. Vrem sa reusim sa o punem pe site-urile de comert online”, a explicat Radu Savopol planul de afaceri pentru urmatorii ani.

In prezent, Savopol si Badila sunt in discutii cu unul dintre marii retaileri de pe piata, iar anuntul ar putea fi facut la inceputul anului viitor. „Deja discutam cu cativa retaileri. Ne dorim unul si bun”, a completat Savopol.

Produsele care ar urma sa intre pe rafturile retailerului vor avea gramaje si ambalaje diferite fata de cele din cafenele. "Produsele care vor fi livrate in lantul de retail vor fi putin modificate. Vor avea un design diferit. Este clar ca nu poti sa livrezi o punga de un kilogram, cum avem noi in locatie. Va trebui sa fie o punga de 250 de grame sau de 500 de grame, spre exemplu, cu alt design", a explicat Savopol.

5 to go a aparut in anul 2015, odata cu lansarea primei cafenele in apropiere de Piata Lahovari. Patru ani mai tarziu, 5 to go a ajuns la 135 de locatii deschise in 16 orase din tara si a devenit cel mai mare lant de cafenele din Europa de Est, dar si cea mai accesata franciza din Romania. La finalul anului 2018, grupul 5 to go avea o cifra de afaceri de 5,5 milioane de euro.

Interviul integral va fi publicat la finalul lunii noiembrie, odata cu lansarea anuarului „30 de ani de capitalism”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri