Hervis Sports & Fashion, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Romania, deschide astazi primul magazin din judetul Salaj, ajungand astfel la o retea de 33 de locatii. Inaugurarea este prima din cele 3 programate pana la finalul anului, fiind urmata de noi destinatii de shopping Hervis in Sibiu, Buzau si Balotesti.



Retailerul Hervis va incheia anul acesta cu un numar total de 36 de magazine, iar anul viitor are in plan o noua etapa de extindere, care include 10 unitati.

"La sfaristul anul acestuia an 2019 vom avea 36 de magazine, vor mai urma 4 deschideri de magazine, anul acesta intr-o perioada foarte scurta. Avem in plan si 10 deschideri anul viitor, dar depindem de dezvoltatori, daca vor livra centre comerciale", a declarat Catalin Pozdarie, director general Hervis Sports & Fashion Romania, in cadrul evenimentului Retail Arena, organizat de wall-street.ro.

Noul magazin Hervis din Zalau este al 33-lea magazin al retelei, se afla in Zalau Value Centre, Bd Mihai Viteazul nr 58 si are o suprafata de aproape 700 mp.

"Ne bucuram ca am avut ocazia sa deschidem un magazin in Zalau, oras cu puternica traditie in practicarea sporturilor de performanta. Intentionam sa fim cat mai aproape de toti cei care doresc sa traiasca mai sanatos si sa faca miscare. Romania este o tara cu un ridicat nivel de sedentarism, doar sub 7% din populatie practicand saptamanal un sport. Insa, observam ca oamenii au inceput sa fie mai atenti cu sanatatea lor si sa practice sport. Iar sportul cel mai simplu, care poate fi practicat de oricine, la orice varsta, este alergarea. Noi venim in sprijinul tuturor, oferind atat echipamentul necesar, cat si sfaturi utile pentru practicarea diverselor sporturi.”, spune Catalin Pozdarie.

Noul magazin Hervis Sports din Zalau pune la dispozitia cumparatorilor o gama larga de articole de sport pentru copii si adulti. Astfel, pasionatii de sport vor regasi in magazinul Hervis Sports din Zalau peste 30.000 de echipamente, incaltaminte si articole textile destinate practicarii unei game variate de sporturi. Cu ocazia deschiderii noului magazin, Hervis isi asteapta cumparatorii cu multe oferte deosebit de atractive.

Hervis Sports & Fashion este prezent la nivel national cu o retea de 33 de magazine in Bucuresti, Baia Mare, Cluj, Constanta, Braila, Iasi, Galati, Oradea, Sibiu, Timisoara, Arad, Targu Mures, Pitesti, Deva, Brasov, Ramnicu Valcea, Bistrita, Ploiesti, Turnu Severin, Roman, Satu Mare, Slobozia si Targu Jiu. Hervis Sports Romania a incheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri de peste 200 mil. lei.

Hervis Sports reprezinta un concept multi-brand, cu 60% din produse apartinand marcilor sport consacrate - Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic etc, iar 40% marcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc. Magazinele Hervis Sports oferta o gama variata de articole sportive de cea mai inalta calitate, la cele mai bune preturi si cu cele mai atractive oferte, urmand traditia austriaca si experienta in sport de peste 30 de ani. Compania Hervis Sports a fost infiintata in anii ´70 in Austria, fiind unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail de articole sportive din Europa, cu peste 200 de filiale internationale. In ultimii ani, Hervis Sports a inregistrat o crestere considerabila si a deschis numeroase filiale in Slovenia, Ungaria, Cehia, Croatia si Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri