Black Friday 2019 la Auchan se desfasoara in perioada 6-19 noiembrie si aduce reduceri de pana la 50% la televizoare, masini de spalat, articole de ingrijire personala, produse pentru bebelusi, jocuri si jucarii.

Reducerile, semnalizate special, vizeaza electrocasnicele mari si mici, televizoarele, telefoanele, decoratiunile de Craciun, de casa si jucariile. Ofertele sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

Preturile televizoarelor sunt reduse cu pana la 40% in campania de Black Friday a retailerului Auchan. Spre exemplu, cu o reducere de 39%, un televizor Schneider LED ajunge la pretul de 399 de lei. La capitolul electronice, o pereche de casti in ear Panasonic, cu microfon pe fir, costa 40 de lei, fiind aplicata o reducere de 27%.

Masinile de spalat sunt si ele incluse in promotia din noiembrie si au reduceri cuprinse intre 12% si 31%. Astfel, pretul unei masini de spalat marca Hyundai, cu o capacitate de 6 kilograme, costa 700 de lei, iar o masina de spalat rufe Beko, cu o capacitate de 7 kilograme, ajunge la pretul de 1.000 de lei. In hipermarketurile Auchan se gasesc si frigidere la reduceri in aceasta perioada. Spre exemplu, un frigider cu doua usi, Hotpoint, costa 1.400 de lei, pretul fiind redus cu 12%.

Black Friday 2019: reduceri la periute de dinti electrice

La aspiratoare, preturile scad cu pana la 32%. Un aspirator fara sac Rowenta costa 320 de lei, redus cu 32% in perioada de Black Friday, iar un aspirator multifunctional Karcher cu putere e 1000W, costa 270 de lei, avand o reducere de 12%. Aspiratorul vertical fara sac Karcher cu maner telescopic costa si el 370 de lei, pretul fiind mai mic cu 16%. In plus, fierul de calcat Philips, cu putere de 2000W, costa 80 de lei.

Campania de Black Friday de anul acesta aduce la Auchan reduceri si la produsele de ingrijire pentru femei si barbati. Astfel, un set de ingrijire pentru barbati marca Braun, pentru tunderea parului, are o reducere de pana la 26% si costa 110 lei. Un epilator Braun cu pensete si doua viteze, costa 110 lei. Pretul periutei de dinti Oral-B este redus cu 42%, la 110 lei. Pentru cei care isi masoara greutatea, cantarul de baie de la Tefal costa 56 de lei, fiind redus cu 30%.

In campania de Black Friday de anul acesta, Auchan aplica reduceri si la articolele pentru bebelusi, iar scutecele sunt reduse cu pana la 23%. Jocurile si jucariile, atat cele de plus, cat si cele LEGO, au reduceri cuprinse intre 16% si 50%.

Sursa foto: romania.auchan.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri