300 de donatii au fost facute prin intermediul aplicatiei Seva, dezvoltata de Miniprix impreuna cu SupplyBlockchain, in primele trei luni de cand a fost lansata. Prima aplicatie de smart donation a primit un update, iar acum cei care vor sa doneze imbracaminte o pot face independent de comenzile de pe Miniprix.ro.


Initial, donatii in cadrul Seva se putea face doar pe baza unei comenzi pe Miniprix.ro, deoarece erau preluate de curierii care livrau comanda. Acum, la trei luni de la lansare, a fost dezvoltata cea de-a doua versiune a aplicatiei, astfel incat, donatiile pot fi facute independent de comenzile pe Miniprix.ro.

Cei care doresc sa doneze pot lua gratuit pungi Seva din magazinele Miniprix sau de pe Miniprix.ro. Donatorii adauga in pungi imbracaminte sau incaltaminte, completeaza in aplicatie informatiile despre donatia lor, scaneaza codul de pe punga Seva, iar aplicatia asociaza beneficiarul cel mai potrivit, urmand ca donatorul sa fie anuntat cand coletul ajunge la destinatie. Coletele Seva pot fi apoi lasate in magazinele Miniprix sau trimise prin curier, gratuit, la sediul Miniprix.

300 de donatii prin Seva

In primele 3 luni au fost facute 300 de donatii de imbracaminte prin intermediul Seva. Dintre acestea, 50 de colete au fost trimise de catre Ambasada Marii Britanii la Bucuresti, primul donator oficial. Aceste donatii au ajuns la beneficiari, persoane cu masura de protectie sociala (adulti si copii), din judetul Bacau prin parteneriatul public –privat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau.

Pe 29 octombrie, echipa Seva a facut o vizita la DGASPC Bacau pentru a vedea, la fata locului, cum functioneaza proiectul. Membrii echipei Seva au declarat ca au intalnit profesionisti dedicati, atat la sediul central DGASPC, cat si in cele doua centre de recuperare vizitate.

Aceeasi echipa a mai spus ca fiecare cadou a starnit o reactie impresionanta din partea beneficiarilor, si tin sa multumeasca tuturor celor care au donat, atat pentru gestul in sine, cat si pentru calitatea produselor oferite. Vizita a avut un impact emotional care i-a facut pe cei implicati in proiect sa intelega si mai bine cat de important e sa aduci o bucurie in plus in viata cuiva.

In urmatoarea perioada, Miniprix isi propune sa dezvolte cat mai multe parteneriate atat cu institutii de ajutor social si ONG-uri, in vederea extinderii numarului de beneficiari, dar si cu retaileri sau agenti economici pentru extinderea locatiilor de colectare a donatiilor Seva.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri