Curtea de Apel Bucuresti a hotarat luni ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti (RADET) sa intre in faliment, decizia fiind definitiva.

Judecatorii de la CAB au respins apelurile facute in proces, fiind mentinuta decizia luata in aprilie 2019 de Tribunalul Bucuresti, prin care a fost declarat falimentul RADET, informeaza Agerpres.

Gabriela Firea a precizat astazi ca, indiferent decizia Curtii, bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura deoarece Primaria a luat masuri pentru a putea furniza agent termic.

“Indiferent de sentinta de astazi (luni, n.r.), bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura. Am luat masuri din timp pentru a putea garanta continuitatea agentului termic in Capitala. Fac precizarea ca o eventuala lichidare a RADET nu inseamna disparitia sistemului de termoficare, pentru ca activitatea Regiei va fi preluata de Compania Municipala Termoenergetica. Reamintesc bucurestenilor ca am preluat RADET, in 2016, in insolventa de facto, si ca am solicitat in repetate randuri acordul consilierilor generali pentru o solutie de reorganizare a activitatii acestei regii, insa abia in luna februarie, in acest an, a fost acceptata solutia infiintarii Companiei Municipale Termoenergetica”, a declarat primarul general Gabriela Firea, printr-un comunicat de presa.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri