eMAG va inaugura un nou showroom la Sibiu, in incinta Promenada Mall, pe 14 noiembrie, cu doar o zi inainte de Black Friday, potrivit unui comunicat de presa emis luni.

In showroom-ul cu o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati vor fi expuse 1.000 de produse, cu o zona speciala „15 top products” dedicata celor mai noi produse ale momentului.

In ziua de Black Friday, pe 15 noiembrie, clientii vor beneficia de o serie de oferte in noul showroom din Sibiu, situat in incinta Promenada Mall, din centrul istoric al orasului.

Mai mult, clientii pot accesa solutii financiare flexibile, care sa se plieze pe nevoile lor, precum servicii de tip eCREDIT, cu rate fixe, pe loc, fara adeverinta. De asemenea, clientii vor putea ridica produsele comandate online si le vor putea returna in 30 de zile. Utilizatorii vor putea opta pentru extinderea perioadei de garantie, prin serviciul Garantia Plus.

eMAG este in acest moment prezent cu 15 showroom-uri in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Ploiesti, Craiova, Galati, Pitesti, Cluj-Napoca, Brasov, Sibiu si Oradea.

Companie romaneasca fondata in 2001, eMAG, exporta know-how si tehnologie romaneasca in Bulgaria, Ungaria si Polonia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri