In perioada 1-30 noiembrie, Lensa vine cu reduceri de pana la 70% la ochelari de soare, rame de vedere, lentile de contact si lentile colarate.

In luna noiembrie, reducerile la ochelarii Polaroid ajung la 60%, iar pretul ochelarilor incepe de la 77 de lei si ajunge pana la 207 lei. Spre exemplu, o pereche de ochelari cu rame si lentile negre, marca Polaroid, costa 93 de lei, fiind aplicata o reducere de 60%.

De Black Friday, preturile ochelarilor scad cu pana la 70%. O pereche de ochelari de la Hugo Boss costa 330 de lei, fiind aplicata o reducere de 50%. Pretul ochelarilor Love Moschino scade in luna noiembrie cu 60% si ajunge la 250 de lei. Marca Fossil aplica o reducere de 50% produselor, iar pretul unei perechi de ochelari porneste de la 200 de lei.

Afla totul despre Black Friday la eMAG, Altex, evoMAG si altii

Black Friday 2019 la Lensa: lentile colorate la 70% discount

In magazinele Lensa si pe site-ul companiei, ramele de vedere au reduceri de pana la 34% si costa de la 45 de lei la 180 de lei. Spre exemplu, o pereche de rame marca Polarizen, stil Harry Potter, costa 180 de lei. Pentru branduri premium sau de lux, oamenii scot din buzunare mai multi bani, iar pretul unei perechi de ochelari Porsche Design trece de 600 de lei, cu o reducere de 70%.

In luna de Black Friday, reducerile la lentile colorate incep de la 10% si ajung la 70%. Astfel, o pereche de lentile colorate albastre, verzi sau caprui costa de la 60 de lei la 220 de lei.

Lentilele de contact au si ele reduceri de 10%, iar preturile incep de la 70 de lei si ajung la circa 190 de lei.

Brandul Lensa a fost creat de Daniel Craciun, in 2013, fiind centrat pe vanzarea lentilelor de contact colorate. In 2015 intra in business si Florin Nita, iar brandul se dezvolta, ajungand in 2018 la o cifra de afaceri de peste 3,1 milioane de euro. Acum Lensa are cel mai mare showroom de optica din Romania (in Bucuresti, cu peste 520 mp si 1.500 de modele expuse) si un magazin online ce aduce peste trei sferturi din vanzarile anuale ale brandului. Lensa este primul dealer autorizat Ray Ban din Romania, iar cele mai vandute branduri de ochelari sunt Polarizen, Polaroid, Ray Ban si Hawkers. In oferta retailer-ului se regasesc totodata si marci premium, precum Dior, Balenciaga, Givenchy, Balmain, Celine, Moschino sau Marc Jacobs.

Sursa foto: Pexels | Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri