Black Friday 2019 ajunge si la retailerul de accesorii si decoratiuni Meli Melo Paris, care anunta ca va acorda un discount de 30% de Black Friday, aplicabil la toata gama de produse, atat cele de fashion & accesorii, cat si la gama de home & deco.

Discountul vizeaza piesele din colectia de toamna-iarna „Rendez-vous avec toi-meme”, respectiv bijuterii (cercei, coliere, bratari, inele, pandantive, brose), accesorii pentru par, accesorii clasice (genti, portofele, curele, esarfe, palarii, ochelari de soare, manusi, caciuli, fulare), accesorii pentru copii, precum si articole de imbracaminte si incaltaminte, dar si toate obiectele de decoratiuni interioare.

Black Friday 2019 la Meli Melo Paris

Discountul de 30% se acorda in perioadele 15 -17 noiembrie 2019 si 22 – 24 noiembrie 2019, fiind valabil atat in magazine, cat si pentru cumparaturile online din melimelo.ro

Discountul de Black Friday nu se cumuleaza cu alte oferte si beneficii existente la aceste date in magazine.

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, in prezent detinand un total de 62 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 2 department stores, 7 magazine deco, 3 magazine in Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Belgrad (Serbia) si 3 magazine in Sofia (Bulgaria), precum si un online shop: melimelo.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri