Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, anunta inaugurarea unui spatiu dedicat brandului Gerovital la Sibiu. Astfel, producatorul clujean continua extinderea retelei de magazine proprii la nivel national, ajungand astfel la 20 centre Gerovital, de la deschiderea primului magazin din Romania, in septembrie 2016.

Situat strategic, in centrul comercial Promenada Mall - Shopping City Sibiu, pe Soseaua Sibiului, nr. 5, noul magazin are o suprafata de 50 metri patrati si ofera o gama variata de produse Gerovital si Aslavital, dar si consultanta profesionala prin intermediul consilierilor in frumusete Gerovital despre beneficiile si aplicarea produselor si despre scheme de ingrijire personalizate.

„Dupa inaugurarea din luna iunie a magazinului din Baneasa Shopping City, in Bucuresti, continuam extinderea retelei de magazine de brand la Sibiu. In 2016 am deschis un magazin Farmec in Sibiu, in Piata Unirii nr.1, care este un magazin de tip stradal, iar performanta magazinului, precum si feedback-ul pozitiv din partea consumatorilor si dorinta lor de a le fi mai aproape si intr-un centru comercial ne-au condus la decizia de a inaugura si o unitate Gerovital. Ambele magazine pastreaza conceptul unic de Doctor in Frumusete”, a declarat Mircea Coman, Manager Expansiune Comerciala.

Toti cei care trec pragul noului spatiu Gerovital din Promenada Mall vor beneficia gratuit de un test de dermoanaliza, prin care se identifica nevoile obiective ale tenului si pe baza carora le sunt recomandate cumparatorilor produsele potrivite. In perioada 14 - 17 noiembrie clientele vor putea primi un machiaj gratuit realizat de un make-up artist Gerovital. De asemenea, in perioada 15 - 21 noiembrie se va desfasura campania de Black Friday, care consta in reduceri de pana la 50% la o gama variata de produse din gamele Gerovital si Aslavital.

Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc - ramane un brand emblema pentru Romania. Portofoliul companiei impresioneaza o lume intreaga prin produse moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are certificare internationala GMP si comercializeaza produsele din portofoliu in aproximativ 30 tari.

In noiembrie 2019, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate in Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara, 20 magazine Gerovital care se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti, Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Oradea si Ramnicu Valcea si un magazin Gerovital deschis prin sistemul de franciza, la Bacau.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri