Clinicile Dentare Dr. Leahu anunta deschiderea simultana a trei centre stomatologice de excelenta in Bucuresti, Constanta si Oradea. Cele trei clinici care isi pornesc activitatea astazi urmeaza standardul de servicii dezvoltat de retea, bazat pe toate specializarile, imagistica si chirurgie ambulatorie, fiind pregatite sa raspunda oricarui nivel de complexitate.

Reteaua este formata acum din 12 clinici situate in Bucuresti, Pitesti, Timisoara, Turda, Constanta, Oradea, cu un total de 86 de scaune. Jumatate dintre centre au fost deschise anul acesta, urmand obiectivul principal de a duce standardul serviciilor in stomatologie mai aproape de cat mai multi romani.

„Inca de cand am pornit business-ul, am avut in minte ideea ca pacientul roman trebuie sa beneficieze de sanatate reala si de o experienta exceptionala atunci cand merge la stomatolog. Aceasta presupune ca fiecare clinica din grup sa poata oferi toate optiunile de tratament si un numar redus de vizite necesare finalizarii tratamentelor stomatologice. Asa arata normalitatea pe care vrem sa o ducem la nivelul intregii tari. Ne dorim democratizarea acestui model si cred cu tarie ca viitorul stomatologiei se bazeaza pe o comunitate inchegata de specialisti, pe o resursa de creiere pusa la dispozitia pacientului. De aceea, investim si in formarea propriei echipe si in cresterea comunitatii de profesionisti”, declara Ionut Leahu, CEO si fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

"In 2019 am dublat numarul de clinici"

Echipa include in prezent peste 350 de persoane, iar angajarile continua. Intr-un context dificil, in care un numar mare de specialisti care pot sustine dezvoltarea este greu de integrat intr-un termen scurt, Clinicile Dentare Dr.Leahu inaugureaza si propriul centru de perfectionare pentru medici si asistente.

„De 9 ani, sustinem performanta si abordarea umanista a actului medical, crescand specialisti si echipe. Numai anul acesta, am adaugat peste 150 de profesionisti, urmand a ni se alatura alte zeci pana la finalul anului. Centrul de Perfectionare Dr.Leahu se va adresa tuturor specialistilor din domeniu, la inceput de drum sau experimentati, care au deschiderea de a urma programul nostru bazat pe continut de specialitate, pe protocoale terapeutice aplicabile, pe viziunea si experienta noastra cu pacientul”, precizeaza Diana Sali, director operational Clinicile Dentare Dr.Leahu.

„In 2019, am dublat numarul de clinici si, odata cu deschiderile de astazi, devenim reteaua numarul 1 in Romania cu 86 de scaune si prezenta in 6 orase. Am crescut accelerat in 2019 si vom mentine acelasi ritm si in 2020 pentru ca am inteles din timp importanta unei structuri dezvoltate corect pentru nevoile pacientilor romani”, completeaza Lucia Ciuca, director de dezvoltare al Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

1,8 milioane de euro, cea mai mare investitie realizata pana acum in retea

Clinica din Constanta, de pe Str. Mihai Viteazu nr.73, este cea mai mare investitie realizata pana acum in retea, de 1,8 milioane de euro, are 12 scaune, centru de radiologie si integreaza conceptul creat special pentru copii: Academia Spatiala Dr. Leahu.

Clinica din Oradea, situata in Complexul Luceafarul, pe Str. Calea Aradului nr.4A, are 8 scaune si a fost dezvoltata prin sistemul de parteneriere lansat anul trecut, fiind a doua deschisa in acest fel, dupa clinica din Pitesti. A fost gandita ca un centru regional, cu servicii integrate, inclusiv cele pentru copii in noul format, si are ca obiectiv atragerea pe termen mediu a pacientilor din toate tarile din Europa Centrala si de Est.

Noua clinica din Bucuresti se afla in zona Pietei Victoriei, pe Str. Louis Blanc, nr.19B, S1, in apropierea centrului specializat pentru copii deschis luna trecuta, Academia Spatiala Dr. Leahu, si este noul Centru de Excelenta in Estetica Dentara din cadrul retelei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri