Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a strans, cu ajutorul clientilor, partenerilor si personalitatilor publice, peste 800.000 de lei, in saptamana 18-24 noiembrie, in toate cele 80 de restaurante McDonald’s din tara, in cadrul campaniei „Mi-e pofta sa fac bine” si urmeaza sa construiasca doua case pentru familiile copiilor din spitalele din Bucuresti si Iasi.

Suma de peste 800.000 de lei stransa in aceasta saptamana va fi folosita pentru constructia urmatoarelor doua Case Ronald McDonald din Romania, care vor gazdui gratuit familiile copiilor internati la Spitalele Sf. Maria din Iasi si Marie Curie din Bucuresti.

„Obiectivul campaniei este strangerea de fonduri pentru construirea urmatoarelor doua Case Ronald McDonald din Iasi si Bucuresti, dar si sustinerea familiilor gazduite in Casele deja prezente in Bucuresti si Timisoara", a declarat Amalia Nastase, presedintele Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald.

Pe intreaga perioada a campaniei, McDonald’s a donat Fundatiei cate 1 leu din costul fiecarui Happy Meal vandut, iar in tot timpul anului, clientii pot contribui la sustinerea Fundatiei donand in cutiile speciale, asezate langa casele de marcat din restaurante sau online, pe site-ul Fundatiei Ronald McDonald: http://rmhc.ro/doneaza/.

De 21 de ani, prin cele doua Case, Fundatia ofera cazare gratuita. Peste 20.000 de parinti si copii au trecut pragul Caselor din Bucuresti si Timisoara. La inceputul anului, Fundatia a anuntat construirea altor doua Case Ronald McDonald, una in Iasi, la Spitalul de Copii Sf. Maria, iar a doua, in Bucuresti, in curtea Spitalului de Copii Marie Curie. Anul acesta, Fundatia finalizeaza proiectul de remodelare completa si extindere a Casei din Timisoara, care va putea oferi anual peste 9.000 de nopti de cazare gratuita.

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a fost infiintata in 1998 si este principalul donator pentru cele doua case Ronald McDonald din Timisoara si din Bucuresti care gazduiesc gratuit familiile copiilor spitalizati pe durata tratamentelor medicale indelungate.

Sursa foto: Facebook Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri