Magazinul este situat la parterul cladirii Globalworth de pe str. Ing. George Constantinescu nr. 4B si 2-4, sector 2, Bucuresti. Magazinul are 3.000 de produse, 12 angajati si 7 case de marcat, dintre care 4 case rapide „Self service”, un bar si Wi-Fi.

Programul magazinului este de luni pana vineri de la 7:30 la 20:00.

In spatiul Food2Go se gasesc preparate pentru mic-dejun, pranz si gustari, mancare BIO ambalata, salate din legume si fructe proaspete sau gatite, mixuri libaneze si pui, sandwich-uri, mini-pizza, aperitive calde, dar si meniuri traditionale de mancare gatita la autoservire. In acest magazin se va gasi si cafea de specialitate preparata la cafeneaua Lemur din magazin.

Citeste si:
Doi hackeri romani, condamnati la inchisoare in Statele Unite
Doi hackeri romani au fost...

In magazin se mai gasesc produse marca proprie Drag de Romania, paine proaspata, o selectie de vinuri locale si internationale, precum si o sortimentatie din gamele BIO, fara lactoza sau dietetice.

Carrefour Express Globalworth va avea ecrane LED in interiorul magazinului pentru comunicarea tuturor ofertelor, etichete electronice. De asemenea, este disponibila aplicatia Carrefour Pay, prin care poti scana produsele direct cand le iei de pe raft, si case Self Service.

Citeste si:
Producatorul de conserve Vascar deschide doua noi magazine proprii
Producatorul de conserve...