Mango a deschis, pe 29 noiembrie, primul magazin in regiunea nord-est a Romaniei in ansamblul Palas Iasi, potrivit unui comunicat de presa.

Noua locatie din ansamblul Palas este prima din regiunea de nord-est si cea de-a noua din Romania. Magazinul Mango ocupa o suprafata de peste 560 mp la etajul 1 al Palas Mall.

Mango foloseste materiale cu 44% fibre naturale. Anual, creeaza peste 18.000 de articole. Colectiile Mango includ piese vestimentare si accesorii, pentru femei, barbati si copii. Retailerul spaniol acopera stilurile elegant, casual, urban si office.

Povestea Mango a inceput in anul 1984, in orasul Barcelona, Spania. Brandul este acum prezent in peste 90 de tari, cu mai mult de 1.300 de magazine.

Inaugurat in mai 2012, Palas Iasi reprezinta una dintre cele mai mari investitii imobiliare din regiunea de nord-est a tarii, in valoare de peste 265 de milioane de euro. Situat in centrul Iasului, Palas este primul proiect de tip mixed-use din Romania si include: peste 270 de magazine, sase cladiri de birouri clasa A, un centru de evenimente cu cinci sali premium, un hotel de 4*, restaurante si cafenele tematice, parc de 50.000 mp, carusel, patinoar sezonier si alte facilitati de timp liber, precum si o parcare subterana din Romania, cu peste 2.500 de locuri. Palas atrage anual peste 18,7 milioane de vizitatori, inclusiv din Republica Moldova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri