Prin aceasta noua deschidere, compania va incheia anul cu 59 de unitati in retailul propriu si cu o oferta diversificata de incaltaminte, pentru toata familia, fabricata 100% din piele naturala, de oameni gospodari din Bucovina.

Magazinul cu numarul cinci din Bucuresti este situat in Carrefour Colentina pe o suprafata de 130 metri patrati, unde lucreaza 6 angajati si are programul de luni pana duminica, 09.00 – 21.00.

Pe tot parcursul anului 2019, compania Marelbo a continuat planul de extindere a retelei, a deschis 4 magazine localizate in orasele Targu-Jiu, Sibiu, Bucuresti si a angajat 55 de oameni noi, iar cifra de afaceri a crescut cu 10% din 2017, de la 80 milioane lei, la 88 milioane lei in 2018.

„Pentru anul 2020, ne propunem sa mai deschidem alte noi magazine si vom inaugura la inceputul anului viitor cel de-al doilea magazin din Targu-Mures, pentru ca ne dorim ca produsele Marelbo sa ajunga la toti romanii care isi doresc calitate, incaltaminte realizata la noi in tara, la pret de producator”, spune Ionut Bobu, CEO Marelbo.

Toate magazinele Marelbo apartin fabricii si prezinta preturi reale de producator. In cei peste 30 de ani de existenta, Marelbo si-a dezvoltat propriul concept integrat, pornind de la linia de productie pana la distributia in magazinele proprii dar si un magazin online. De la primul magazin deschis in anul 2000, Marelbo a continuat sa dezvolte o retea de magazine proprii.

Marelbo Romania este un producator local care detine cea mai mare fabrica de incaltaminte din Romania, localizata in Vicovu de Sus, din judetul Suceava. Marelbo produce numai incaltaminte din piele naturala dedicata femeilor, barbatilor dar si copiilor, la pret de producator. Oferta variata se regaseste in cea mai moderna retea de retail formata din 58 de magazine localizate in Bucuresti si in toata tara dar si in magazinul online. Marelbo a inceput ca o mica afacere de familie in anul 1984 si s-a dezvoltat intr-unul dintre cei mai mari si dinamici jucatori de pe piata de profil. Grupul de firme Marelbo cuprinde Marelbo Prod Com SRL, Marelbo SRL, Marelbo Shoes si iBOB, are in prezent 740 de angajati si a terminat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 88 mil. lei.