Obsentum a deschis cel de-al patrulea boutique de parfumerie de nisa si prima locatie in afara Bucurestiului in Constanta, in cadrul Centrului Comercial City Park Mall.

Locatia Obsentum din Constanta este cea mai ampla parfumerie de nisa din regiune. Obsentum a deschis usile unui nou boutique de parfumerie de nisa pe 3 decembrie 2019 in City Park Mall din Constanta.

Obsentum actioneaza ca un liant intre romanii pasionati de eleganta si industria internationala de haute parfumerie, in cadrul magazinului regasindu-se atat produse clasice, conceptuale de la principalii jucatori din domeniu la parfumerii unicat, artizanale, considerate adevarate bijuterii, gama larga de esente prezenta in Obsentum ii va cuceri atat pe connaisseuri, cat si pe cei care abia descopera acest taram olfactiv.

“Deschiderea noului magazin Obsentum continua strategia companiei de a creste apetenta consumatorilor pentru parfumeria de nisa ca parte componenta a segmentului de lux, de aceea, ne adresam iubitorilor de esente rare din aceasta regiune a tarii, care vor sa descopere note olfactive exceptionale. Venim cu o selectie unica si exclusivista, un portofoliu de haut parfumerie ce stim sigur ca il va cuceri chiar si pe cel mai pretentios public local” declara Cristian Negoita, General Manager Millenium Pro Design.

In premiera si in exclusivitate, la inceputul anului viitor, Obsentum va aduce in atentia consumatorilor locali legendarul brand LA MER, ce a castigat increderea consumatorilor din intreaga lume datorita produselor sale iconice pentru ingrijirea pielii. Mai mult, lista de branduri exclusiviste include nume precum, Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul Et Mad, Laurent Mazoone, Atelier Des Ors, Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati.

Magazinul ofera o zona dedicata de beauty (make-up, grooming si skin care) sustinuta de branduri de lux: Tom Ford, Skin 111, Acca Kappa, By Terry, cat si de home scents precum Dr. Vranjes,Tiziana Terenzi Candles, Jo Malone London.

Primul magazin OBSENTUM a fost deschis in 2016, in zona duty free a Aeroportului Otopeni, zona plecari internationale, si face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (actionar Gebr. Heineman). In Bucuresti, Obsentumeste prezent cu trei spatii, doua localizate in zona duty free a Aeroportului Otopeni, Plecari Internationale si Plecari Interne, iar cel de-al treilea in Baneasa Shopping City.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri