Producatorul de utilaje pentru extractie si constructii Popeci Utilaj Greu Craiova contracteaza credite in valoare de aproximativ 12 milioane lei (3,52 milioane euro) de la BCR Craiova si garanteaza cu terenuri proprii
Actionarii Popeci Utilaj Greu Craiova au hotarat sa majoreze un credit multiprodus, de la 2,5 milioane lei la 4 milioane lei, pana la sfarsitul lunii februarie, un alt credit multiprodus, de la 500.000 euro la 1,5 milioane euro (5,1 milioane lei), pe termen de un an si un credit pentru plata datoriilor bugetare cu un milion de lei pe termen lung pana in 2011, potrivit NewsIn.

De asemena, actionarii au decis sa obtina un plafon pentru scrisori de garantie bancara in valoare de doua milioane lei pe termen de doi ani, de la BCR Craiova. Societatea Popeci Utilaj Greu Craiova garanteaza creditele cu terenuri proprii.

Compania Popeci Utilaj Greu produce atat utilaj tehnic complex cat si masini unelte grele. Produsele au aplicatie in activitati tehnologice cuprinzand industriile siderurgica si metalurgica, de prelucrare a lemnului, celulozei si hartiei, energetice si mineritului. Compania a fost privatizata in 2002, prin cumpararea pachetului majoritar de actiuni a Intreprinderii de Utilaj Greu Craiova (IUG) de la APAPS Bucuresti, potrivit paginii de internet a companiei.

Popeci Utilaj Greu Craiova face parte din grupul de firme Popeci care executa toate tipurile de prelucrari mecanice, dar si produse specifice industriilor constructiei de masini, energetice, siderurgice, metalurgice, de prelucrarea lemnului, etc.

In 2005, compania Popeci Utilaj Greu Craiova a avut o cifra de afaceri de 38,16 milioane lei (10,54 milioane euro), un profit net de 1,66 milioane lei (460.000 euro) si un numar de circa 800 de angajati, potrivit informatiilor financiare publicate pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri