Actionarii producatorului de mobilier din lemn, Stratusmob Blaj, se vor intalni in luna martie pentru a decide asupra contractarii unui volum de credite pentru anul acesta, in valoare de 14,5 milioane lei (4,26 milioane euro), informeaza NewsIn.

Adunarea generala ordinara a actionarilor societatii Stratusmob Blaj se va intruni in martie pentru incheierea contractelor de ipoteca si gaj asupra bunurilor aflate in patrimoniul societatii in vederea garantarii creditelor.

Compania Stratusmob Blaj cu o experienta de 40 de ani in domeniul executarii produselor din lemn, produce: mobilier (modern: biblioteci, bucatarii, mobilier pentru hoteluri, etc. si rustic din lemn de stejar, fag, plop, tei), placaj, placi fibrolemnoase din lemn (PFL), produse de tapiterie: saltele relaxa, miezuri elastice. Cea mai mare parte din productia societatii este exportata in Uniunea Europeana.

In 2005, producatorul de mobilier din Blaj a avut o cifra de afaceri de 39,74 milioane lei (10,97 milioane euro), un profit net de circa 80.000 lei si un numar de peste 1.430 de angajati, potrivit datelor financiare publicate pe pagina de Internet a Ministerului Finantelor Publice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Lidl își extinde rețeaua cu un nou magazin în Arad
Setari Cookie-uri