Cu o experienta de 18 ani pe piata produselor dulci din Romania, cofetaria Casa Victoria continua procesul de extindere cu o noua locatie in Bucuresti, pe Bulevardul Ion Mihalache 47-49. Investitie de peste 100.000 de euro, cea de-a treia cofetarie a brandului continua traditia retetelor originale si a ingredientelor de origine controlata.


“In ultimii ani, clientii nostri cauta din ce in ce mai mult prajituri fara zahar, de exemplu. Astfel ca am creat o serie de retete care nu contin zahar, cum ar fi cele pentru cozonaci, ecleruri, dar si torturi”, spune Alin Chivu, managerul Casa Victoria.

Cofetar de profesie si manager la Casa Victoria, Alin Chivu este singurul roman absolvent al scolii de top Lenotre Paris. Experienta, care a durat aproape 6 luni, i-a confirmat ca principiile adoptate in Romania sunt corecte, dar i-a oferit si ocazia de a lucra pentru vedete precum Cristiano Ronaldo.

In cofetariile Casa Victoria au fost vandute, pana acum, peste 100.000 de torturi, s-au folosit peste 50.000 de batoane de vanilie, 1.000 de tone de ciocolata si au fost asigurate preparate dulci pentru peste 2.000 de evenimente.

Pretul unui ecler incepe de la 15 lei, prajiturile variaza intre 19 si 25 de lei, iar un kilogram de tort porneste de la 139 de lei.

Sursa foto: pagina Facebook Casa Victoria

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri